Concert extraordinar de primăvară: Corala „Armonia” şi invitaţii, în 22 aprilie

A doua duminică de după Paște merită trecută în agenda de către melomanii care s-au bucurat de această sărbătoare, căci în capitală va avea loc un concert cu totul special: Corala "Armonia" - cel mai premiat cor bărbătesc din lume - va cânta alături de trei voci feminine de excepție: Cornelia Rednic, Lavinia Chifor și Paula Seling sub acompaniamentul orchestei folclorice "Muzica Divertis", parteneri traditionali ai corului.

RomaniaTV.net
10 apr. 2018, 07:54
Concert extraordinar de primăvară: Corala „Armonia” şi invitaţii, în 22 aprilie

Concertul, organizat de SC Live Events, va avea loc duminică 22 aprilie 2018 începând cu ora 19:00 la sala „Auditorium” de la Palatul Regal și va include piese religioase sacre și de muzică populară românească prelucrată. Locația nu putea fi mai potrivită, căci acustică sălii va face justiție deplină vocilor care timp de două ore își vor transporta auditoriul în lumea magică a muzicii vocale tradiționale.

Corală „Armonia” a fost înființată în 2001 de către lectorul universitar Dr. Iulian Dumitru și a devenit literalmente cel mai premiat cor bărbătesc din lume. În prezent are zeci de membri și un repertoriu foarte vast: de la muzică religioasă sacră și muzică populară prelucrată, până la compoziții preclasice, clasice și medievale. Concurând în nenumărate competiții internaționale, a câștigat de fiecare dată cele mai înalte distincții, printre care medalii de aur în SUA, Austria și Letonia.

Cele trei artiste care vor cânta alături de „Armonia” – Cornelia Rednic, Lavinia Chifor și Paula Seling – sunt voci de mare excepție. Cornelia Rednic este un veritabil rapsod al Maramureșului, însă repertoriul ei este mult mai divers iar vocea sa este inconfundabilă și iubita de milioane de admiratori. Lavinia Chifor este o tânăra voce a folclorului bihorean, premiată în multe festivaluri, iar vocea sa i-a deschis, încă din liceu, calea spre o carieră artistică de succes. Paula Seling este interpreta și compozitoare, are peste 13 albume publicate, zeci de single-uri și o voce care nu mai are nevoie de prezentare.

Biletele sunt încă disponibile online pe site-ul Entertix. Mai multe informații puteți găsi pe pagină socială a organizatorului SC Live Events.