Concert Maroon 5. Traficul rutier restricţionat în zona Pieţei Constituţiei

Traficul rutier va fi restricționat duminică, în zona Pieței Constituției, cu ocazia concertului trupei "Maroon 5".

30 mai 2016, 16:13
Concert Maroon 5. Traficul rutier restricţionat în zona Pieţei Constituţiei

„Cu ocazia acestui eveniment, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competență în sensul restricționării traficului rutier conform avizului Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București sau atunci când situația va impune”, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere transmis luni AGERPRES.

În perioada 30 mai, ora 8,00 — 4 iunie, ora 12,00, se va restricționa traficul rutier pe bd. Libertății, între breteaua Ministerul Finanțelor Publice și breteaua Ministerul Public, pe bd. Unirii circulându-se normal în ambele sensuri.

În perioada 4 iunie, ora 12,00 — 6 iunie, ora 14,00, se va închide circulația rutieră pe bd. Unirii, ambele sensuri, între bd. I. C. Brătianu și Piața Libertății și pe bd. Libertății, între Calea 13 Septembrie și bd. Națiunile Unite.

Se solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

„Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă”, se mai arată în comunicat.

Harta cu restricțiile și rutele ocolitoare poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere, www.brigadarutiera.ro.