Concertele de Sărbători, bucuria românilor

Concertele de sărbători din acest an se ţin majoritatea cu casa închisă. Sălile de spectacol din Bucureşti găzduiesc recitaluri în fiecare seară, iar artişti se pot lăuda la finele lunii decembrie cu încasări frumoase, de zeci sau chiar sute de mii de euro.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 15:29
Concertele de Sărbători, bucuria românilor

Ştefan Bănică Junior va ţine şi în acest an tradiţionalele concerte de Crăciun de la Sala Palatului. La toate cele 5 recitaluri ale lui Bănică s-au vândut toate biletele, de mai multe săptămâni. Asta deşi preţurile nu sunt chiar mici: costă între 60 şi 200 de lei. Profitul pe care l-ar putea obţine Ştefan Bănică în urma concertelor de Crăciun se ridică la aproximativ 200.000 de euro

Iubitorii de colinde pot alege concertul tradiţional al lui Ştefan Hruşcă. La reprezentaţia din 7 decembrie mai sunt doar câteva zeci de bilete disponibile, care costă între 50 şi 150 de lei.

Nici ceilalţi artişti nu se pot plânge de câştiguri de sărbători. De exemplu, în noaptea de Revelion, Andreea Bănică încasează chiar şi 25.000 de euro.

Cântăreţul hip hop Puya stă şi el destul de bine: pentru cinci concerte în noaptea de Revelion, câştigă în jur de 15 mii de euro.

Toate cluburile cu pretenţii din Capitală vor avea show-uri de Crăciun şi Revelion.

Dacă încă nu te-ai hotărăt ce vei face de sărbători, atunci trebie să te grăbeşti pentru că nu o să mai găseşti bilete.