Concertul aniversar al trupei Iris, mutat de pe Naţional Arena în Piaţa Constituţiei

Trupa Iris a anunţat, pe site-ul oficial, că nu va mai susţine concertul aniversar prin care marchează 35 de ani de activitate pe Naţional Arena.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 08:18
Concertul aniversar al trupei Iris, mutat de pe Naţional Arena în Piaţa Constituţiei

Primul concert de pe Naţional Arena se lasă aşteptat. Acest eveniment ar fi trebuit să fie concertul aniversar de 35 al trupei Iris, pe 22 iunie, însă lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Din cauză că găzduirea unui asemenea eveniment ar pune la grea încercare gazonul de pe cel mai modern stadion din ţară, concertul celor de la Iris a fost mutat în Piaţa Constituţiei.

Concertul aniversar al trupei Iris ce trebuia să se desfăşoare pe Arena Naţionala din Bucureşti pe 22 iunie 2012 a fost mutat în Piaţa Constituţiei. Schimbarea locului de desfăşurare a survenit din motive tehnice ce nu ţin de artişti sau de organizatorii evenimentului„, se arată pe site-ul oficial al formaţiei.

Biletele deja achiziţionate rămân valabile pentru noua locaţie, în curând urmând să fie furnizate detalii despre poziţionarea acestora în zona de concert. Biletele pentru concertul aniversar Iris din Piata Constitutiei din Bucuresti sunt disponibile in reteaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri: 50 de lei – categoria 3, 75 de lei – categoria 2, 100 de lei – categoria 1 şi 150 de lei – VIP.

În urma anulării concertului Iris, primul eveniment muzical care va fi găzduit de Naţional Arena ar urma să fie concertul Lady Gaga, din data de 16 august.