Scandal-monstru la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. De la ce a pornit conflictul dintre artiști și surorile regretatului interpret

Petrică Mîțu Stoian a murit în urmă cu un an, iar colegii de breaslă au hotărât să organizeze un concert în memoria artistului. Show-ul a fost la un pas să fie anulat din cauza surorilor cântărețului.

17 nov. 2022, 08:50
Scandal-monstru la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. De la ce a pornit conflictul dintre artiști și surorile regretatului interpret

Petrică Mîțu Stoian a murit în urmă cu un an, iar colegii de breaslă au hotărât să organizeze un concert în memoria artistului. Astăzi, la Sala Palatului  artiștii și prietenii  îndrăgitului artist vor venit să cânte și să încânte publicul aducându-le aminte de celebrul cântăreț care s-a stins din viață la 61 de ani. Evenimentul a fost la un pas să nu se mai țină din cauza surorilor acestuia, coform Click.

De ce urma să fie anulat concertul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Printre cântăreții care urmează să cânte la evnimentul cu pricina se numără Alin, Gabriel Matei, Raoul, Steliana Sima, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Gelu Voicu, Emilia Ghinescu, Elisabeta Turcu sau Valentin Sanfira şi ar fi trebuit să fie şi Constantin Enceanu, cel mai bun prieten al artistului. Solistul a decis să se retragă din spectacol, dar asta nu este tot. Cele care au vrut să anuleze evenimentul au fost chiar surorile lui Petrică Mîțu Stoian care nu au vrut să i se folosească numele.

Citește: Cine este românul cu cea mai mare funcţie din SUA. Îi dă raportul direct lui Trump

,,Da, este adevărat că surorile lui nu şi-au dat acordul, probabil că vor bani mulţi. În loc să zică mulţumesc şi sărut mâna, că ele n-au lucrat cu el, eu l-am dus peste tot, pe litoral, în spectacole. Şi noi nu avem voie să-i folosim numele pe scenă şi trebuie să-i zicem doar Petre lui Petrică Mîţu Stoian. Au uitat că l-am ajutat de multe ori. Îmi pare rău că nu vine nici Constantin Enceanu şi am fost nevoiţi să-l înlocuim cu alţi artişti iubiţi de public pe care îi vedeţi pe afiş”, a precizat pentru Click, organizatorul spectacolului Anghel Stoian.

Petrică Mîțu Stoian a murit în urmă cu un an din cauza sechelelor post-Covid

Cântărețul s-a stins din viață la doar 61 de ani și a lăsat în urmă o mulțumie de oameni care au promis că nu îl vor uita și că muzica lui va rămâne în sufletele lor. Artistul s-a infectat cu Covid. Deși părea că depășise cu brio virusul ucigaș, Petrică Mîțu Stoian a rămas cu sechele post-Covid și a ajuns din nou în spital pentru a fi tratat. Din păcate de acestă dată nu a mai ajuns acasă. S-a stins în spital, în Reșita, într-o zi de sâmbătă.

Citește și:Cei mai mari consumatori de curent electric în locuință. Cum să reduci consumul aparatelor?