Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de poliţie. Ce amendă a primit manelistul

Concertul lui Tzancă Uraganu de miercuri seara a fost oprit de poliţie, care a descins în locație în urma unei reclamații. Acolo s-au găsit mai multe nereguli, iar oamenii legii au dat amenzi și au confiscat o sumă importantă de bani.

23 iun. 2022, 14:29
Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de poliţie. Ce amendă a primit manelistul
Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de poliţie

Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de poliţie. Manelistul cântă într-un loc, unde activitatea era suspendată. Din imaginile apărute pe Facebook, concertul la care participă zeci de oameni are loc în aer liber, în lateralul unei clădiri. De asemenea, s-a  confiscat suma de 3.710 lei şi s-a prelungit suspendarea activității operatorului economic.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu, spectacol incendiar la Iaşi în faţa a sute de liceeni extaziaţi: „Dacă la Bac s-ar da melodiile mele, câţi dintre voi l-ar lua?”

Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de poliţie

La data de 22 iunie, poliţiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2 și polițiști din cadrul Secției 8, în colaborare cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Poliției Locale Sector 2 și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, au acționat la o adresă din sectorul 2, unde a avut loc un concert.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că operatorul economic, care a pus la dispoziție spațiul pentru organizarea evenimentului, avea activitatea suspendată din luna mai, acesta desfășurând în continuare activitate comercială, fără respectarea prevederilor legale”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit Ziare.com.

Poliția a dat 4 amenzi contravenționale, în valoare totală de 32.000 de lei, ”pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, pentru încălcarea OUG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și a serviciilor de piață, pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991, republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și pentru încălcarea HG nr. 301/2012 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 323/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor”.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.