Tzanca Uraganu, donație impresionantă pentru Sorina manelista. Ce anunț a făcut cântărețul

După ani întregi în care nu a mai fost prezentă în lumina reflectoarelor, manelista Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guţă, a revenit în prim plan, dar nu cu vești bune. Manelista este bolnavă și are nevoie de bani. Tzanca Uraganu a decis să o ajute.

11 iun. 2022, 13:16
Tzanca Uraganu, donație impresionantă pentru Sorina manelista. Ce anunț a făcut cântărețul

Tzanca Uraganu a anunțat, săptămâna trecută, pe Tik Tok, că Sorina manelista este în stare gravă și are nevoie de un transplant de rinichi, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a infirmat că ar fi conectată la aparate și viața ei e în pericol.

Tzanca Uraganu o ajută pe Sorina manelista cu o sumă impresionată de bani

„Se zbate între viaţă şi moarte! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia! Haideţi să o ajutăm cu toţii!„, aşa suna strigătul de ajutor publicat de Tzancă pe reţelele sociale.

Citește și: Gest impresionant al Narcisei, fosta soţie a lui Guţă, după ce a aflat că Sorina manelista este grav bolnavă. Şi-a mobilizat urmăritorii de pe TikTok ca să strângă bani pentru fosta ei rivală

La scurt timp, Sorina a intervenit explicând că nu suferă de rinichi, ci de plămâni, o boală moştenită de la mama ei, iar fanii artistei s-au liniștit.

Chiar dacă situația nu este atât de gravă precum s-a crezut la început, Tzanca Uraganu nu s-a dat în lături și i-a dotat, cel mai probabil, având în vedere succesul pe care îi are, o sumă impresionantă de bani. Anunțul a fost făcut pe Tik Tok.

„Am o mare bucurie, vă spun dragi prieteni că am ajutat-o și eu pe Sorina așa cum am putut și așa cum i-am promis. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut posibilitatea să fac asta. Sperăm ca toată lumea să se gândească la ea și să îi ofere cât de cât un mic sprijin cu ce poate fiecare. Cred că pe parcurs, dacă dă Dumnezeu, o să o mai fac. Te pup, Sorina”, a spus Tzanca Uraganu.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu

Sorina Manelista se pocăise, dar a renunțat

După moartea mamei ei, Sorina s-a pocăit şi nu mai cânta decât la adunările acestei comunităţi. În ulitma vreme, însă, fosta manelistă a încetat să mai frecventeze această comunitate. Odată cu apariţia informaţiei că este grav bolnavă, mulţi au îndreptat un deget acuzator către ea, reproşându-i că s-a îmbolnăvit deoarece I-a întors spatele lui Dumnezeu.

Recent, însă, Sorina a dezvăluit motivul pentru care a renunţat să mai frecventeze comunitatea de pocăiţi: nu pentru că nu mai crede în Dumnezeu, ci pentru că era pusă de mai-marii comunităţii să le ceară bani oamenilor care o ascultau cântând în timpul evanghelizărilor: „Eu n-am vrut să cer bani că-L laud pe Dumnezeu că nici El nu mi-a luat mie bani când mi-a dat voce.”

„La voi pocăinţa e o modă. Maeniliştii au început să cânte cântări de pocăiţi. Să ne trezim toţi, că va fi vai de noi. Hai să ne ajutăm unii pe alţii, să ne rugăm unii pentru alţii şi să ne trezim la realitate. Moartea bate la multe uşi, hai să ne trezim, fraţilor, hai să nu ne mai bârfim, să nu ne mai aruncăm noroi în ochi unii altora.

Citește și: Imagini şocante cu Sorina. Conectată la aparate, marea iubire a lui Guţă abia mai are suflu

M-am dus şi io în evanghelizări şi lumea lua bani pentru mine şi îmi ziceau că noi cântăm în numele lui Iisus. Într-adevăr, eu aşa m-am dus la ei, când am vrut să mă pocăiesc eu am zis că nu cer bani la pocăiţi că mă duc să-L laud pe Dumnezeu, că nici mie Dumnezeu nu mi-a cerut plată când mi-a dat voce. Şi îmi ziceau, nu, că tu trebuie să mergi pe 1000, pe 2000, pe 3000. Şi mă puneau să cer bani…

Vedeţi-vă de treaba voastră! Când m-am dus la biserică, îşi băteau joc de mine că am ajuns săracă. Acum că am venit în lume să cânt, mă întreabă, păi ce facem, nu mai eşti pocăită?”, a răbufnit Sorina pe TikTok.