Conchita Wurst, de nerecunoscut. Cum arată acum transsexualul care a câştigat Eurovisionul în 2014

Transsexualui austriac Conchita Wurst, pe numele real Thomas "Tom" Neuwirth, este cel care a câştigat Eurovisionul, în 2014. La şase ani de atunci, bărbatul este de nerecunoscut.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 08:53
Conchita Wurst, de nerecunoscut. Cum arată acum transsexualul care a câştigat Eurovisionul în 2014

Dacă toată lumea îl ştia cu barbă, unghii vopsite, sutien fals și haine feminine, ei bine, acum, nu mai arată deloc aşa.

Ajuns la 32 de ani, Thomas „Tom” Neuwirth nu mai aduce deloc aminte de artistul care se impunea la Eurovision, ediția din 2014. Acum afişează un look masculin, are părul scurt, barbă, dar şi un cercel în nas.

post it in your feed he said… well… @andrekarsai Happy Sunday Bussi Und danke @mrmartinz for bringing me back

Publicată de Conchita WURST pe Duminică, 11 octombrie 2020

În 2018, artistul traverstit a făcut o mare dezvăluire prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Instagram, în care a precizat că a fost obligat să anunţe public că are HIV, în urma ameninţărilor formulate la adresa sa de un fost iubit.

Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru, a transmis cântăreţul austriac.

Conchita Wurst a mai adăugat atunci că a primit tratament medical imediat după diagnosticare, că sarcina virală din organismul său se află de mulţi ani sub nivelul de detectare şi că, din acest motiv, nu poate să transmită virusul altor persoane.