Concluzie şocantă a IML în cazul copilului mort la Sanador: Un vas de sânge a fost înţepat în timpul operaţiei

Publicat: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019 16:42 // Actualizat: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019 16:42 // Sursa: romaniatv.net

Medicii de la IML au venit cu o concluzie șocantă în cazul băiețelului de un an şi 10 luni care a murit la Spitalul Sanador, după o banală operaţie de hernie. Institutul de medicină legală a stabilit că un vas de sânge a fost înțepat în timpul operaţiei, iar copilul a sângerat lent ore-n şir până a murit, informează Digi24. 

Reprezentanţii Sanador au declarat că au respectat toate procedurile: ”Conform documentaţiei medicale avută la dispoziţie, precum şi declaraţiilor medicilor implicaţi, rezultă că au fost respectate întocmai toate procedurile şi protocoalele medico-chirurgicale aferente afecţiunilor respective şi simptomatologiei ulterioare intervenţiei chirurgicale".

Mama copilului a făcut atunci mărturisiri cutremurătoare: ”După operaţie, era foarte somnolent şi am tot solicitat cadrele medicale să vadă despre ce e vorba. Ni s-a spus că e normal. N-a stat în terapie decât o jumătate de oră. Am coborât în secţie, am monitorizat noi, părinţii, îngrijoraţi, iar la un moment dat, i s-a făcut rău”.

Deși se afla chiar într-un spital, culmea, femeia a sunat la 112 pentru că nu mai avea încredere în asistentele pe care le rugase toată ziua să aibă grijă de copilul ei. Echipajul care a intervenit, însă, nu a mai putut face nimic pentru a salva băiețelul.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
caz copil mort Sanador IML Sanador
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H