Concurenta de la Survivor România 2023 este însărcinată? Imaginile cu burtica au trezit suspiciuni

Concurenta de la Survivor România 2023 este însărcinată? Imaginile cu burtica Alexandrei Porkolab au trezit suspiciuni în rândul fanilor. Dacă pe 9 ianuarie, când a intrat în concurs, nu avea nicio urma de burtică, acum, după 14 săptămâni, zona abdomenului este destul de proeminentă.

12 apr. 2023, 14:11
Concurenta de la Survivor România 2023 este însărcinată? Imaginile cu burtica au trezit suspiciuni
Concurenta de la Survivor România 2023 este însărcinată?

Concurenta de la Survivor România 2023 este însărcinată? Este posibil ca răspunsul să fie unul pozitiv și ea să nu știe. De asemenea, mai există și posibilitatea ca schimbările pe care corpul Alexandrei le-a suferit să fie cauzate de condițiile dure din Dominicană, să fi cauzat probleme în ceea ce privește abdomenul.

Citește și: Ionuț Iftimoaie a cedat la Survivor România 2023: „Atâta umilință ca aici n-am îndurat niciodată”

Concurenta de la Survivor România 2023 este însărcinată

În anul 2018, Alexandra Porkolab a devenit mamă pentru prima oară. Fosta Războinică a adus pe lume o fetiță. Experiența sarcinii și rolul de mamă au remodelat-o pe Alexandra Porkolab, iar acum centrul universului este fiica sa.

Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile în amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită, dar m-am simțit capabilă. Capabilă să înfrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil lângă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.

Am avut curaj să pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți și nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău, nu o poți explica în vreun fel, cum de altfel nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu înseamnă că te transformi din zână în slugă. Înseamnă doar o perioadă în care proiectele profesionale, obiectivele, complimentele și aplauzele la adresa ta, nu mai primesc bife.

Este o perioadă în care îți lași ego-ul să se odihnească. Și ce frumos este, când vine timpul să îți reîncepi proiectele, știind că acasă te așteaptă un univers plin de veselie și iubire”, spunea Alexandra Porkolab.