Ionuț Iftimoaie a cedat la Survivor România 2023: „Atâta umilință ca aici n-am îndurat niciodată”

Ionuț Iftimoaie a cedat la Survivor România 2023. Cei doisprezece concurenți sunt acum pe cont propriu, drumul către victorie devine tot mai greu, iar situația devine tot mai dificilă pentru aceștia. De data aceasta, Ionuț Iftimoaie a recunoscut tot ce are pe suflet.

12 apr. 2023, 08:40
Ionuț Iftimoaie a cedat la Survivor România 2023: „Atâta umilință ca aici n-am îndurat niciodată”
Ionuț Iftimoaie a cedat la Survivor România 2023

Ionuț Iftimoaie a cedat la Survivor România 2023. Într-un dialog cu colegul său Robert Moscalu, luptătorul a spus că este dezamăgit de tot ceea ce se întâmplă în concurs printre care și strategiile concurenților. Totuși, ceea ce a atras atenția este numele fostului concurent Remus Boroiu care a plecat de curând.

Citește și: De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Survivor România: „Nu-mi place să-mi fac dușmani doar de dragul ratingului”

Ionuț Iftimoaie a cedat la Survivor România 2023

Ionuț Iftimoaie: Multe le iau ca pe un test. Deci eu atâta umilință ca aici n-am îndurat niciodată.

Robert Moscalu: S-a văzut că încă ești în concurs, a plecat Remus, nu ai plecat și tu și luptă…

Ionuț Iftimoaie: Bine, n-a fost comparația între Remus. Uite, și asta e o chestie. Nu era între mine și toți, oricum ar fi fost, indiferent…

Robert Moscalu: Toată lumea s-a bucurat, haide să îți zic eu.

Ionuț Iftimoaie: De plecarea lui Remus? Da.

Robert Moscalu: Ce nu recunosc toți și când zic toți, chiar toți este că s-au bucurat pentru plecarea lui Remus pentru că el era pe traseu un adversar foarte bun, dar un foarte bun manipulator, înțelegi? Se vedea, omul era foarte inteligent.

Ionuț Iftimoaie: Da, îi mergea mintea.

Robert Moscalu: Dar nu era demn de acest concurs, eu așa consider, nu era demn de acest concurs. Și mulți nu sunt. Și nu sunt demni de oamenii de acasă, ca să zic așa.

Mihai Zmărăndescu a spus cine va câștiga marele premiu

Mihai Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România după ce a fost propus de Ștefania Stănilă, colega lui din echipa Faimoșilor. După ce a plecat din jungla din Republica Dominicană, acesta s-a confestat și a mărturisit că își dorește ca un rival din echipa Războinicilor să câștige competiția.

Faimosul a fost eliminat într-un moment delicat, în consiliul de eliminare luptătorul făcându-le complimente rivalilor, spunându-le că „au fost mai oameni” decât colegii săi de echipă.

Faptul că am intrat târziu în competiție a fost un dezavantaj, concurenții aveau o experiență de peste 30 de meciuri jucate. Eu am intrat în pâine direct cu Alin Chirilă, cel mai bun jucător. Totuși, Alin are jumătate din înfrângeri cu mine. În același timp, Alin este prietenul meu de 10 ani și îmi doresc din suflet să câștige Survivor România”, a declarat Mihai Zmărăndescu.

Însă, acesta a văzut eliminarea ca pe o eliberare, de-a lungul competiției trecând prin momente în care a vrut să renunțe și să plece acasă.

Au fost multe momente în care am vrut să renunț. Am fost blamat pentru faptul că plâng de dorul băiatului meu, dar pentru mine nu este o rușine să verși lacrimi pentru familia ta”, a mai spus acesta.