Concurenţii de la Exatlon şi Survivor se cuplează între ei. Asiana Peng se iubeşte cu un războinic

Între concurenţii de la Exatlon şi Survivor este chimie mare, asta e clar. Războinicul Gabi Nedelcu s-a despărţit de Faimoasa Diana Bulimar şi s-a cuplat cu Asia Peng de la Survivor.

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 05:14

Avem cam două săptămâni de când suntem împreună, am văzut-o la «Survivor», i-am scris pe Instagram şi ne-am întâlnit. Ne-a unit pasiunea pentru sport, suntem amândoi sportivi şi facem mişcare non-stop„, a spus Gabriel pentru Click.ro.

Gabi Nedelcu forma, până de curând, un cuplu cu Diana Bulimar şi părea că se iubesc foarte mult. Cei doi preferau discreţia şi își trăiau povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. „Diana și Gabi se iubesc, și sunt foarte frumoși împreună. Totuși, nu vor să bată moneda pe povestea lor, întrucât, consideră că ceea ce simt ei acum nu trebuie împărțit cu toată lumea. Amândoi sunt discreți și au mers linia asta în relațiile lor de-a lungul timpului. Nu le place să iasă în față, să vorbească despre nimic ce ține de intimitatea lor. Până la urmă, este o alegere… alegerea lor”, spuneau apropiații cuplului pentru kfetele.ro.

 Cristi Dumitrache şi Kiki formează un cuplu

Un alt cuplu îl reprezintă Cristi Dumitrache (21 de ani) şi Kiki sau Cristina Constantinescu (33 de ani): „Ne-am văzut la o clinică, unde am mers săptămânal, pentru a ne îngriji. Apoi ne-am întâlnit cu gaşca să mâncăm, la un local, ne-am mărturisit ce simţim unul pentru celălalt, amândoi fiind liberi„, au spus cei doi pentru aceeaşi sursă.

E devreme să mă pronunţ, însă trebuie să recunosc că simt ceva special pentru Cristi. Am avut mari rezerve din cauza unor preconcepţii. Prima pe listă fiind diferenţa de vârstă dintre noi. Însă având posibilitatea să-l cunosc mai bine, am realizat că vârsta biologică nu e atât de relevantă când la bază există încredere şi sentimente puternice. Nu ştiu ce va fi, mă bucur doar de ceea ce e în prezent„, a mai spus Kiki.