Concurs de cărat platouri: Ospătarii argentinieni s-au întrecut în maratonul cu tava întregă VIDEO

Mii de ospătari s-au luat la întrecere şi au dovedit că pot căra tăvile fără să răstoarne băuturile, pe o distanţă de 1,6 kilometri.

RomaniaTV.net
14 oct. 2012, 12:40

Ospătarii au lăsat hotelurile, restaurantele şi barurile unde lucrează ca să concureze pentru marele premiu de 6.000 de dolari. Unora dintre ei nu le-a păsat prea mult dacă câştigă marele premiu. Ei spun că au venit doar pentru distracţie

„Credeam că o să fie la fel ca la locul de muncă, dar aici totul s-a întâmplat afară. Vântul chiar poate fi împotriva ta, iar la început îmi tremura tot corpul. Şi, da, puterea mea sau picioarele mele mă pot lăsa baltă la un moment dat, mai ales că la ultima tură parcă mi-a ieşit sufletul”, a mărturisit Frederico Rodriguez, unul dintre concurenţi.

„Este a treia competiţie la care am participat. Practic, m-am înscris doar ca să mă distrez. Nu am prea multe experienţe plăcute cărând tava şi la un momentan dat în timpul cursei chiar mi s-a părut mai complicat. Dar adevărul este că m-am distrat, că doar pentru asta am venit, pentru distracţie„, a spus , la rândul ei, o ospătăriţă.

Prima cursă a ospătarilor a avut loc în Paris în 1904, iar între timp a strâns mii de participanţi şi în alte state din lume.