Concurs de frumuseţe inedit. Vezi cât cântăreşte Miss „Grasă şi Frumoasă” VIDEO

Frumuseţea nu poate fi măsurată cu centimetrul sau cântărită cu exactitate. Asta vor să demonstreze organizatorii unui concurs de frumuseţe din Israel, unde a fost aleasă Miss "Grasă şi Frumoasă".

RomaniaTV.net
19 iun. 2012, 16:47
Concurs de frumuseţe inedit. Vezi cât cântăreşte Miss „Grasă şi Frumoasă” VIDEO

Frumuseţea atârnă greu, atât la propriu, cât şi la figurat. Iar pentru Miss „Grasă şi Frumoasă” indicatorul s-a oprit la fix 110 kilograme. Tânăra de 22 de ani a câştigat concursul organizat de 20 de ani în Israel şi şi-a purtat cu mândrie coroana. Ea le-a transmis un mesaj de încurajare femeilor plinuţe: „Rămâneţi aşa cum sunteţi, pentru că aşa sunteţi frumoase şi puteţi câştiga indiferent de cum arătaţi”.

Aleasa Israelului a lucrat în serviciile secrete ale armatei. Pe podium, tânăra a defilat mai întâi cu o rochie de zi şi apoi cu o rochie de seară. Ea a avut de învins 16 contracandidate pentru coroana cu diamante pusă în joc. Concursul a fost organizat de o agenţie de modelling, iar scopul a fost acela de a demonstra că „nu este nicio diferenţă între femeile slabe şi cele grase”, după cum spune chiar agentul Esterica Nagid. „Nimeni nu trebuie să susţină că doar cele slabe sunt frumoase. Nu încurajez creşterea în greutate, dar dacă este estetică şi drăguţă, atunci aici este locul unde trebuie arătată”, a precizat ea.

Competiţia are o tradiţie de 20 de ani. Ca să fie admise în concurs, participantele trebuie cântărească între 80 şi 120 de kilograme.