Concurs dedicat start-up-urilor, cu premii totale de 100.000 de euro. Zeci de antreprenori s-au înscris

Zeci de antreprenori români au intrat în cursa pentru premiile în valoare totală de 100.000 de euro oferite în cadrul competiției Startarium Pitch Day, cel mai amplu eveniment de acest gen dedicat startup-urilo, informează Agerpres.

22 nov. 2016, 16:47
Concurs dedicat start-up-urilor, cu premii totale de 100.000 de euro. Zeci de antreprenori s-au înscris

Organizată de Impact Hub din Cluj-Napoca, semifinala competiției va avea loc miercuri, în capitală, iar la sfârșitul acesteia, 10 startup-uri vor intra în lupta pentru unul din cele 3 premii, în valoare de 10.000 de euro, 20.000 de euro și 70.000 de euro.

În paralel cu semifinala, cei pasionați de antreprenoriat pot participa în mod gratuit, în baza înscrierii în avans pe site-ul evenimentului, la o serie de panel-uri și discuții pe teme relevante pentru acest domeniu.

Evenimentul le prilejuiește participanților întâlnirea cu antreprenori de success și experți de business, precum și cu dezvoltatori de incubatoare și acceleratoare, care îi pot ajuta să își dezvolte afacerea aflată la început de drum.

„Tehnici și metode pentru a avea un business sustenabil, surse de finanțare pentru startup-uri, drumul parcurs de la idee la un business de succes — sunt câteva dintre subiectele abordate”, spun organizatorii într-un comunicat.

Prezentarea celor 10 startup-uri finaliste și ceremonia de premiere a celor trei câștigători vor avea loc pe 23 noiembrie. Juriul competiției este alcătuit din profesioniști din mediul de business.

Selecția urmărește oportunitatea afacerii și potențialul ei de creștere, analiza modelului de afacere precum și strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiară și sustenabilitatea pe termen lung, experiența și angajamentul echipei de management.

Startarium este o platformă care oferă resurse necesare pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri.