Concursul Miss Baywatch din România a fost JURIZAT chiar de ACTRIŢA din SERIALUL cu acelaşi nume VIDEO

Erika Eleniack, frumoasa actriţă cu ochi albastri, care a făcut furori alături de Pamela Anderson în celebrul serial are 45 de ani, dar arată ca o adolescentă. Ea a venit în România şi a jurizat un concurs Baywatch.

RomaniaTV.net
26 iul. 2014, 12:12
Concursul Miss Baywatch din România a fost JURIZAT chiar de ACTRIŢA din SERIALUL cu acelaşi nume VIDEO

Actriţa Erika Eleniack şi medicul estetician Kassem, esteticianul vedetelor, au ales cea mai frumoasă concurentă de pe plajă, potrivit România TV.

Concurentele la titlul de „Miss Baywatch” au purtat celebrele costume roşii din serial şi au avut de trecut probe destul de solicitante. 

Întrebată ce fel de fete caută pentru concursul Miss Baywatch, Erika Eleniak a răspuns: „Evident ne uităm după frumuseţe şi fizic drăguţ, o constituţie atletică, cu musculatura tonifiata, dar o sa le punem şi întrebări specifice despre resuscitare, protocol de salvare”.

Citeşte şi Îţi aminteşti cum arăta Pamela Anderson în Baywatch? O să ai un şoc când o să vezi cum arată după 20 de ani

Erika Eleniak a devenit cunoscută atunci cand a interpetat-o pe Shauni McClain în serialul TV Baywatch“. După mai bine 20 de ani de atunci, actriţa reuşeşte să se menţină în formă şi să arate la fel de bine ca pe vremuri.

Cred că întotdeauna cel mai important este să te simţi frumos. Asta vine din interior„, a adăugat actriţa.

Medicul estetician Kassem, care o ajută pe Erika în selecţia miss-urilor, a lăudat-o pe Erika. „Este o vedeta de rang international. A făcut zeci de filmări şi este prezentă peste tot în lume. Pentru o femeie cu aşa activitate şi să se păstreze aşa este ceva de admirat”, a spus el. Actriţa, care se află la noi în ţară, va părăsi România duminică, dar este convinsă că va mai reveni.