Concursul Miss World renunţă la proba costumelor de baie. Decizia va fi adoptată din 2015

Organizatorii binecunoscutului show de frumuseţe Miss World au anunţat că începând cu anul viitor, concursul nu va mai avea proba costumelor de baie. Decizia vine după ce concursul nu a mai fost difuzat la televizor, deoarece în momentul de faţă concursul pune accent pe frumuseţea fizică a femeilor, şi nu pe inteligenţă.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 14:24
Concursul Miss World renunţă la proba costumelor de baie. Decizia va fi adoptată din 2015

Proprietarii concursului Miss World au anunțat că din 2015 nu va mai exista mult aşteptata probă a costumului de baie, transmite Agerpres.

Concursul „Miss World” pentru femei musulmane, la a treia ediţie. Cum arată CÂŞTIGĂTOAREA

Într-un interviu recent, acordat unei renumite reviste de fashion, președinta concursului Miss World, Julia Morley a explicat: „Eu chiar … Nu trebuie să văd femeile plimbându-se în sus și în jos în bikini. Nu ajută cu nimic femeia și nici pe vreuna dintre noi”.

Totodată, Morley a ajuns să creadă că proba costumului de baie este una depășită și inutilă, astfel că, în ultimii ani, organizatorii au decis ca proba să nu mai fie difuzată la televizor, preferând ca fetele să fie evaluate departe de ochii publicului.

Un transexual visează să câştige Miss World. Uite prin ce TRANSFORMARE INCREDIBILĂ a trecut FOTO

Începând din 2015, organizatorii plănuiesc să scoată însă complet din competiție această probă și să transforme concursul într-un eveniment care să pună accent pe personalitatea și pe inteligența concurentelor, şi nu pe frumusețea fizică, aşa cum a fost până acum.

Citeşte şi  Reprezentanta Africii de Sud a câştigat MISS WORLD 2014 VIDEO