Concursuri cu dedicaţie la Primăria Sectorului 1! Curiosul caz al ziaristului Ionel Stoica, care deşi avea postul rezervat, a reuşit să pice două concursuri până să fie numit! Cum înlocuieşte Clotilde oamenii loiali lui Tudorache cu “soldati incompetenţi” care o venerează

USR-PLUS a reuşit să câştige inima românilor după ce au adoptat reţeta unei retorici populiste cu final câştigător, însă nimeni nu se aştepta că partidul să se comporte la fel ca cei pe care îi blamau, imediat după ce au ajuns la putere.

24 iun. 2021, 19:36
Concursuri cu dedicaţie la Primăria Sectorului 1! Curiosul caz al ziaristului Ionel Stoica, care deşi avea postul rezervat, a reuşit să pice două concursuri până să fie numit! Cum înlocuieşte Clotilde oamenii loiali lui Tudorache cu “soldati incompetenţi” care o venerează

Concursuri cu dedicatie la Primaria Sectorului 1. Aceştia au promis transparenţă, meritocrație, dar şi oameni fără antecedente penale, în funcţiile mari. Acestea au fost doar câteva dintre regulile dictate de partidele de „noua schimbare”. Imediat după ce au luat frâiele puterii, oamenii noi s-au dovedit a fi în mare parte doar mincinoşi, care doar așteptau să pună mână pe banii publici, însă nu cum erau românii obiţnuiţi, ci au venit cu noi metode de a pune stăpânire pe tot.

Concursuri cu dedicatie la Primaria Sectorului 1! Curiosul caz al ziaristului Ionel Stoica 

Printre privilegiaţii care s-au bucurat de puterea noii conduceri se află şi Ionel Stoica, fost jurnalist de mare angajament, pentru care Clotilde Armand, primarul sectorului 1, a organizat nu unul, ci mai multe concursuri la instituția la care se află acum.

Chiar înainte de a fi încorporat în echipa lui Clotilde Armand, Stoica era un jurnalist „independent” care ajunsese la fanatism pentru a susţine cauzele USR.

Astfel, la sfârşitul lunii (21) ianuarie 2021, conform unui anunț publicat pe pagina Primăriei Sectorului 1, a fost anunţat un concurs pentru postul de șef serviciu – Serviciul Imagine și Cultură. Un singura candidat a fost înscris- Ionel Stoica. Dar, pentru că nu era absolvent de jurnalism și comunicare, așa cum era cerut, nu a reuşit să treacă proba dosarului.

La distanţă de doar o zi, Stoica a fost propulsat la cabinetul lui Clotilde Armand. Pe 10 martie, o nouă informaţie a scos la iveală noua misiune a fostului jurnalist. Acesta se pregătea să conducă serviciul de presă al instituţiei, iar marele anunţ a fost făcut chiar de Clotilde Aramand.

La doar o săptămână distanţă, pe 18 martie, s-a scos din nou poziţia la concurs, dar de data aceasta a fost eliminat itemul care cerea absolvirea unei facultăţi de comunicare sau jurnalist. Ionel Stoica s-a înscris din nou. Ghinoin şi de această dată pentru că acesta a picat la proba scrisă chiar şi după contestaţii. Rezultatele selecției dosarelor au fost afisate pe 13.04, respectiv dupa contestatii pe 14.04.

Primăria a organizat pe 13 mai un concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier ,clasa I,grad profesional asistent Serviciul Imagine si Cultura. Alt concurs, altă bătaie de cap. La proba de testare a competențelor IT apare o mică problemă – contracandidatul său reuşeşte să treacă testul, dar lucrurile se rezolvă la proba de limba engleză, unde rămâne doar Ionel Stoica în cursă. Într-un final acesta trece cu brio examenul și, bineînțeles, interviul, cu notă foarte mare.

Ionel Stoica a fost numit oficial, pe 19 mai, angajat cu concurs în direcția Cultură și Imagine. La câteva zile distanță, a fost nuimit șef la ordinul lui Clotilde Armand. Ionel Stoica este doar angajatul supus şi disciplinat care execută cu sfiinţenie orice ordin venit de la şefa supremă, Clotilde Armand, care are războaie peste războaie cu instituţiile publice.

Stoica este doar un exemplu dintre cazurile de susţinători înrăiţi ai partidului, care nu au nicio pregătire şi competnţă în domeniu, să primească funcţii de conducere. Așa reuşeşte USR să rezolve problemele la USRPLUS, cu transparență deplină și concursuri aranjate, pentru postaci profesioniști care să trâmbițeze cu spor de pe un post călduț de funcționar public.

Citeşte şi: Încă o lovitură pentru Clotilde Armand. Consiliul Local din Sectorul 1 a respins propunerea edilului de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar