Condamnaţi celebri, la un pas de eliberare. Ce foşti demnitari ar putea scăpa de închisoare

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş şi fostul ministru al Apărării, Victor Babiuc, sunt la un pas de eliberarea condiţionată. De asemenea, fostul general Victor Atansie Stănculescu, condamnat în dosarul Revoluţiei, se pregăteşte să apară luna aceasta în faţa comisiei din penitenciar, pentru o eventuală eliberare.

10 feb. 2014, 07:59
Condamnaţi celebri, la un pas de eliberare. Ce foşti demnitari ar putea scăpa de închisoare

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş şi fostul ministru al Apărării, Victor Babiuc află în luna februarie dacă vor fi scoşi din închisoare, potrivit România TV. Ei au fost condamnaţi în urmă cu un an. O instanţă a admis deja cererea de eliberare condiţionată, însă procurorii au făcut recurs.

VEZI ŞI: Sute de DEŢINUŢI au fost eliberaţi din ÎNCHISOARE în urma intrării în vigoare a noului COD PENAL

Tot în luna februarie urmează să apară în faţa judecătorilor, cu o cerere de eliberare condiţionată, şi fostul şef al statului major Dumitru Cioflină, condamnat în acelaşi dosar cu Gigi Becali şi Victor Babiuc.

Tot luna aceasta îşi încearcă şansele şi fostul general Victor Atanasie Stănculescu. Acesta a executat cinci ani din pedeapsa de 15 ani la care a fost condamnat în dosarul Revoluţiei şi, potivit legii, are dreptul de a cerere eliberarea condiţionată.

Citeşte şi: GIGI BECALI poate scăpa de închisoare. Cheia este în NOUL COD PENAL