Condimentul minune care scade glicemia. Trebuie să-l pui zilnic în mâncare!

Prin reducerea inflamației și susținerea sănătății tractului gastrointestinal, poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină.

14 feb. 2024, 13:42
Condimentul minune care scade glicemia. Trebuie să-l pui zilnic în mâncare!

Are proprietăți antiinflamatorii, care contribuie la efectele pozitive asupra glicemiei. Prin reducerea inflamației și susținerea sănătății tractului gastrointestinal, acest condiment foarte îndrăgit și folosit de români poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină și poate reduce nivelul glucozei din sânge în cazul pacienților obezi, supraponderali sau prediabetici.

De-a lungul anilor, a fost folosită sub formă de condiment și terapeutic. În Egiptul Antic, era folosită pentru a oferi gust și aromă preparatelor, în timp ce romanii o foloseau pentru a trata afecțiunile respiratorii și gastrice.

Beneficiile acestui condiment au fost studiate de-a lungul timpului, iar potrivit studiilor, are proprietăți antibacteriene, antidiabetice, antiinflamatorii, antioxidante și chiar anticancerigene.

Vezi AICI continuarea: Care este condimentul minune pe care ar trebui să-l pui la mâncare zilnic, dacă ții la sănătatea ta.