Conducător auto din Suceava supus unei serii de şicane în trafic de un şofer tupeist. Ce a scris şoferul în plângere. VIDEO

Un şofer din Suceava a depus plângere la Poliţie că a fost şicanat în trafic, fiind aproape de a se alege cu o corecţie fizică. Şoferul a refuzat să-i acorde prioritate unul alt participant la trafic, care a vrut să schimbe banda de mers, peste linia continuă.

03 mart. 2021, 12:14
Conducător auto din Suceava supus unei serii de şicane în trafic de un şofer tupeist. Ce a scris şoferul în plângere. VIDEO
Conducător auto din Suceava supus unei serii de şicane în trafic de un şofer tupeist

Şicane în trafic. Şoferul tupeist, care conducea o dubă, nu s-a limitat doar la claxoane și la gesturi mai puțin civilizate. A avut loc o urmărire ca în filme pe străzile din Suceava, care s-a sfârşit în faţa Hotelului Bucovina, informează ziardesuceava.ro. Acolo, conducătorul auto s-a dat jos din dubă, a venit la mașina din fața sa, ameninţând celălalt şofer. Apoi i-a trântit acestuia portiera şi fiecare şi-a văzut de drum.

Ulterior, şoferul şicanat în trafic a depus plângere la Poliţie pentru ameninţare.

Şicane în trafic. Un conducător auto a fost urmărit de un şofer căruia nu i-a acordat prioritate

Aflându-mă la volanul autoturismului proprietate și deplasându-mă spre Suceava, la intrarea în oraș, mai exact la semaforul de la Selgros, m-am încadrat corespunzător și am așteptat culoarea verde. După ce semaforul s-a făcut verde, m-am pus în mișcare după autoturismul ce-l aveam în față, timp în care observ în oglinda retrovizoare pe banda 1 destinată pentru deplasarea la dreapta spre Șcheia o autoutilitară albastră marca Renault, care nu își urmează deplasarea către dreapta, unde are verde intermitent, ci încearcă să se înțepe în coloana în care mă aflam. Mă grăbeam, ca fiecare, fiind și aglomerat și trebuia să ajung unde aveam treabă și evident l-am avertizat sonor în ideea de a nu fi indisciplinat în trafic și să stea la coadă la semafor ca fiecare. În intersecția respectivă am întâlnit de foarte multe ori astfel de șoferi tupeiști care vin pe banda 1 iar apoi se bagă în față la semafor, deci fără a respecta legislația rutieră.

Citeste si Noi reguli pentru şoferii de taxi. Ce nu mai au voie să facă

Șoferul acestei utilitare, în timp ce se afla în dreapta mea, a ridicat pumnul în semn de amenințare, apoi mi-a arătat semne obscene, apoi a intrat în coloană în spatele meu, timp în care s-a ținut după mine avertizându-mă într-una sonor și prin flash-uri. Am urmat traseul pe serpentine, am traversat sensul giratoriu de pe Mărășești, acesta tot în urma mea amenințător și la distanță mică, undeva sub 10 metri, timp în care de câteva ori am pus avariile să-i atrag atenția să păstreze distanța regulamentară întrucât pune siguranța rutieră în pericol însă acesta a continuat deplasarea în spatele meu în același mod.

Am înțeles că avertizările sonore și flash-urile sunt semne ca să opresc , probabil să-mi dea o corecție pentru că nu l-am lăsat în fața mea, dar eu mi-am continuat deplasarea regulamentar spre destinația unde aveam treabă și fără să-i răspund provocărilor. Am coborât de pe Mărășești spre Policlinică sau spre Primărie, iar de acolo am făcut dreapta spre Bucovina sau Hotel Bucovina, iar acesta după mine, la câțiva metri în spatele meu considerând că acest individ căuta să se răzbune, punând siguranța rutieră în pericol, mai ales că carosabilul era umed, iar afară erau precipitații.

Citeste si Cel mai puturos şofer din lume. Cum a fost surprins în trafic

Am ajuns la semaforul de la Hotelul Bucovina unde am oprit la semafor așteptând să se facă verde. Acesta a oprit în spatele meu, am văzut în oglinda retrovizoare că se dă jos de la volan și vine spre mine. Îmi deschide portiera, mi se adresează cu cuvinte obscene și de amenințare, cu înjurături etc., iar apoi îmi trântaște portiera cu putere, se urcă în autoutilitara pe care o conducea , mă depășește prin dreapta și a făcut dreapta spre Mănăstirea Sfântul Ioan”, a povestit şoferul intimidat pentru ziardesuceava.ro.