Cel mai puturos şofer din lume. Cum a fost surprins în trafic

Un şofer din Scoţia a fost oprit de poliţişti în trafic după ce aceştia au constatat că bărbatul avea o vizibilitate extrem de redusă din cauza faptului că avea parbrizul plin de zăpadă.

12 feb. 2021, 22:58
Cel mai puturos şofer din lume. Cum a fost surprins în trafic
Maşină acoperită complet cu zăpadă, vizibilitate zero. FOTO: Twitter Poliţia Scoţiei

Cel mai puturos şofer din lume circulă pe şoselele din Scoţia. Poliţiştii care l-au oprit în trafic au fost şocaţi să constate că autoturismul era în totalitate acoperit de zăpadă, situaţie cu care aceştia au mărturisit că nu s-au mai confruntat niciodată. Scoţianul işi curăţase o foarte mică porţiune pe parbriz, atât cât să aibă o minimă vizibilitate, informează BBC.

Cel mai puturos şofer din lume abia putea vedea pe unde să meargă

Scenele au avut loc pe o șosea din oraşul Dundee. Şoferul a fost oprit în trafic şi a primit o amendă uriaşă.

Este un miracol că nimeni nu a fost rănit. Ofițerilor noștri nu le-a venit să creadă când au văzut mașina. Acest bărbat s-a pus în pericol pe el și pe ceilalți participani la trafic, cât și pe pietoni, conducând mașina în aceste condiții”, a declarat inspectorul Greg Burns.

Citeste si Bătaie violentă în trafic, după un accident rutier! Două femei s-au păruit și și-au împărțit pumni în mijlocul străzii VIDEO

Două femei, înjunghiate mortal în oraşul scoţian Kilmarnock. Presupusul criminal s-a sinucis

Scoţia a fost, zilele trecute, scena unei crime atroce. Trei persoane au fost ucise, inclusiv presupusul autor, într-o dublă crimă urmată de sinucidere în oraşul scoţian Kilmarnock, relatează The Guardian.

O asistentă în vârstă de 39 de ani, probabil asistentă medicală, a fost înjunghiată mortal în parcarea spitalului Crosshouse University din acest oraş, în jurul orei locale 19:45. Circa 20 de minute mai târziu, o altă femeie, în vârstă de 24 de ani, a fost de asemenea înjunghiată pe o stradă din centrul oraşului. Transportată la acelaşi spital, ea a decedat ulterior.

Puţin timp mai târziu, un bărbat aflat la volanul unui autoturism a murit după ce s-a aruncat cu maşina de pe un viaduct.

Poliţia consideră că aceste incidente sunt corelate, dar nu este vorba despre un act terorist şi nici nu mai există vreo ameninţare pentru populaţie.