Conducător auto în vârstă de 22 de ani, depistat cu 220 km pe oră pe autostrada A3

Poliţiştii rutieri au depistat un bărbat de 22 de ani, care conducea, pe autostrada A3, cu viteza de 219 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, fiindu-i reţinut și permisul de conducere pentru 90 de zile.

28 apr. 2016, 07:58
Conducător auto în vârstă de 22 de ani, depistat cu 220 km pe oră pe autostrada A3

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 București – Ploiești au depistat un bărbat de 22 de ani, care conducea cu viteză excesivă.

Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe autostrada A3, sensul Ploiești – București, cu viteza de 219 km/h, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!