Conducerea interimară PSD vrea să o scape pe Viorica Dăncilă de „şomaj”. Ciolacu: O să vorbesc cu dânsa

Actuala conducere interimară a PSD dorește să o ajute pe Viorica Dăncilă să-și găsească un loc de muncă. Declarația a fost făcută de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, după ce Viorica Dăncilă s-a plâns că a rămas fără serviciu, după ce a fost demisă din fruntea Guvernului şi a pierdut şefia PSD ca urmare a eşecului de la alegerile prezidenţiale 2019.

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 15:11
Conducerea interimară PSD vrea să o scape pe Viorica Dăncilă de „şomaj”. Ciolacu: O să vorbesc cu dânsa

„Nu am mai stat în ultimul timp de vorbă cu dânsa. A fost totuși prim-ministrul României. Să respectăm funcțiile în stat. Nici dânsa nu a apelat la mine, nu sunt nici eu în măsură. Dar mi-ați dat o idee, o să vorbesc cu dânsa”, a declarat Marcel Ciolacu.

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a dezvăluit în urmă cu o săptămână că încă nu are un loc de muncă, cu toate că a primit mai multe propuneri. Viorica Dăncilă a declarat faptul că vizează funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Social Democrat, pe care a deținut-o și în trecut.

„Am mai multe propuneri. Am mai multe propuneri, de săptămâna viitoare…”, a declarat fostul premier al României.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, după ce a pierdut şefia PSD: „Este o schimbare majoră, am făcut sarmale, caltaboşi, chiar cârnaţi am făcut”

Fostul premier a decis să demisioneze din funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat în luna noiembrie, după ce a pierdut alegerile prezindenţiale. Viorica Dăncilă este prima femeie din istoria României care a deţinut funcţia de premier al României, din data de 29 ianuarie 2019 până pe 4 noiembrie 2019. Aceasta a mai deținut funcțiile de președinte de organizație locală de partid, vicepreședinte al PSD Teleorman, președinte al OFSD Teleorman și președinte la nivel național al Organizației Femeilor Social Democrate