Conducerea PDL l-a propus pe Preda spre excludere

Biroul Permanent Naţional al PDL a votat pentru excluderea din partid a lui Cristian Preda, potrivit România TV. Potrivit unor surse, 30 de membri ai BPN au votat pentru excludere, iar alţi doi membri s-au opus. Decizia finală aparţine însă Consiliului Naţional de Coordonare al partidului.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 10:48
Conducerea PDL l-a propus pe Preda spre excludere

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului. Hotărârea finală ar urma să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a adresat o solicitare scrisă conducerii democrat-liberale să-l excludă din partid pe europarlamentarul Cristian Preda. Prigoană şi-a motivat propunerea de excludere prin atacurile europarlamentarului la adresa preşedintelui PDL, Emil Boc, şi a candidatului partidului la Primăria Generală.

Am cerut printr-o adresă scrisă BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece în ultima vreme dânsul nu se mai regăseşte în PDL şi a făcut afirmaţii denigratoare la adresa preşedintelui PDL şi a candidatului partidului la Primăria Capitalei„, a precizat Silviu Prigoană.

Solicitarea a fost făcută în condiţiile în care şefa PDL Bucureşi, Elena Udrea, a declarat că va susţine orice cerere de excludere a lui Preda.

Mai mult, conducerea PDL mai pierde un vicepreşedinte, pe Mihaela Popa, care a renunţat la funcţia din partid.