Conducerea Poliţiei Române, verificări în legătură cu declaraţiile şefului IPJ Bacău privind violenţa domestică

Conducerea Poliţiei Române a dispus verificări cu privire la declaraţiile făcute de inspectorul şef al IPJ Bacău, Vasile Oprişan, potrivit cărora victimele violenţei domestice exagerează când sună la 112.

RomaniaTV.net
05 apr. 2019, 15:22
Conducerea Poliţiei Române, verificări în legătură cu declaraţiile şefului IPJ Bacău privind violenţa domestică

„Referitor la declaraţiile făcute de inspectorul şef al IPJ Bacău, în timpul unei emisiuni difuzate la un post de radio din judeţ, facem următoarele precizări: conducerea Poliţiei Române a dispus verificări cu privire la acest aspect, întrucât prevenirea şi combaterea violenţei domestice reprezintă una dintre priorităţile instituţiei noastre. La finalul acestor verificări vom reveni cu detalii referitoare la cele constatate şi la măsurile dispuse”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis vineri.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, şeful IPJ Bacău a declarat, la un post de radio local, că „femeile care primesc o palmă din partea soţilor exagerează atunci când sună la 112 şi nu ar trebui să-i deranjeze pe poliţişti în miez de noapte, deoarece pot aştepta şi până dimineaţa”.


loading...