Conducerea Senatului a aprobat înfiinţarea unui Grup de lucru privind îmbunătăţirea funcţionării Justiţiei

Publicat: Luni, 12 Octombrie 2015 14:47 // Actualizat: Luni, 12 Octombrie 2015 14:47 // Sursa: romaniatv.net

Biroul permanent al Senatului a aprobat, luni, înființarea unui Grup de lucru cu scopul de a identifica soluțiile legislative pentru ameliorarea funcționării Justiției, grupul urmând să se reunească într-o primă ședință în data de 29 octombrie.

"Astăzi, la propunerea președintelui Senatului, am aprobat înființarea Grupului de lucru pentru identificarea soluțiilor legislative privitoare la ameliorarea funcționării Justiției, (...) urmând ca pe parcursul acestei săptămâni grupurile parlamentare să își desemneze reprezentanții în Grupul de lucru, ca el să devină funcțional.

Prima întâlnire este stabilită pentru 29 octombrie, la ora 10,00, pentru constituirea în sine și pentru a lua cunoștință de primele aspecte", a declarat vicepreședintele social-democrat al Senatului Ioan Chelaru, la finalul ședinței de luni a Biroului permanent.

Citeşte şi: DOSARUL MICROSOFT. Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi Dumitru Nicolae şi-au recunoscut faptele

El a explicat că nevoia înființării acestui Grup de lucru a reieșit în urma întâlnirilor pe care conducerea Senatului le-a avut, în ultima perioadă, cu reprezentanții instituțiilor din Justiție.

"După cum știți, pe parcursul ultimelor săptămâni, la inițiativa Biroului permanent al Senatului și a președintelui, au avut loc întâlniri cu toate categoriile profesionale din lumea Justiției și a reieșit nevoia înființării unui organism de lucru, de colaborare și de cunoaște a instituțiilor, a ideilor și a metodelor prin care într-un grup de lucru comun putem identifica soluții legislative pe care noi să le punem în practică astfel ca Justiția să funcționeze cât mai aproape de parametrii și de nevoile societății", a mai spus Chelaru.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Biroul Permanent al Senatului Ioan Chelaru Ministerul Justiţiei Senat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 oct 15:13
...ameliorarea funcționării Justiției, grupul urmând să se reunească într-o primă ședință în data Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
12 oct 15:05
...ameliorarea funcționării Justiției, grupul urmând să se reunească într-o primă ședință în data Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8741
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H