Conduraru Grup Construct – expert în lucrări de hidroizolaţii şi termoizolaţii

Conduraru Grup Construct este o societate de experți în furnizarea și realizarea lucrărilor de termoizolații și hidroizolații din cadrul construcțiilor civile și industriale, care execută și lucrări de reabilitare la sistemele de termo și hidroizolații deteriorate ale construcțiilor existente.

RomaniaTV.net
20 dec. 2019, 08:46

Conduraru Grup Construct este o societate de experți în furnizarea și realizarea lucrărilor de termoizolații și hidroizolații din cadrul construcțiilor civile și industriale, care execută și lucrări de reabilitare la sistemele de termo și hidroizolații deteriorate ale construcțiilor existente.

Echipa sa este formată din oameni cu experiență în impermeabilizare în noile renovări și realizează fiecare lucrare în conformitate cu standardele ISO actuale. Societatea activează în acest domeniu de mai bine de 15 ani și succesul ei se datorează faptului că toate lucrările au fost realizate la standarde ridicate din punct de vedere calitativ, folosind cele mai performante materiale.

Asta se vede și din portofoliul bogat care include zeci de proiecte finalizate ireproșabil, în București dar și alte orașe din țară. Proiectele includ: blocuri, clădiri destinate afacerilor, hale comerciale, parcări, bazine piscicole, acoperișuri cu vegetație sau terasă verde, etc. Dintre acestea fac parte: Ansamblul de vile Domnești, hidroizolație fundație la Citta Residențial Park Pantelimon, Ansamblul Pipera Residence, Ansamblul rezidențial Citylights Pipera, Mega Image Sector 6, Ansamblul imobiliar RED HOUSE, Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu Băneasa București, hidroizolarea teraselor la TWE România, reabilitarea termosistemului terasă la Climteh SRL și altele.

Pe Internet poți afla mai multe aspecte despre toate aceste proiecte și servicii de hidroizolații prin Conduraru Grup Constructpentru a te convinge cât de complexe sunt lucrările din acest portofoliu variat. Această societate face din seriozitate, rigoare, solidaritate și profesionalism principalele sale atuuri. Rezultatele sale arată că respectă mereu valorile pe care le are, ține cont de calitate și acordă respect tuturor clienților. Oferă serviciile sale unei clientele foarte diverse, din care fac parte persoane fizice și juridice, condomini, arhitecți, reprezentanți de afaceri sau ai unor companii industriale.  

În 2020, Conduraru Grup Construct va oferi aceleași servicii de top pentru infrastructură (fundații, radier, bazine) și suprastructură (toate tipurile de terase), dar și în ceea ce privește lucrările de reabilitare ale structurilor de hidroizolație existente (la case, blocuri, hale industriale, acoperișuri cu panouri sandwich, sau cu tablă deteriorată).

Dintre aceste servicii fac parte:

  • Termo și hidroizolații pentru terase circulabile și necirculabile

  • Hidroizolații și termoizolații la tot felul de clădiri

  • Hidroizolații acoperișuri sau ale teraselor pentru diverse activități

  • Amenajarea și crearea teraselor verzi, pe care sunt aplicate straturi de pământ și apoi sunt plantate flori, arbuști, gazon

  • Hidroizolații ale fundațiilor și pereților la clădiri civile sau industriale, blocuri, case, clădiri administrative

  • Hidroizolații ale pereților interiori, la băi, bucătării, boxe din subsoluri și altele

  • Izolația iazurilor, bazinelor prin geomembrane

  • Hidroizolații la parcări și poduri cu membrană bituminoasă clasică

  • Hidroizolații rampe, pasaje, bazine de apă, etc.