Conference League. Ce posturi TV transmit meciurile lui FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova

FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova joacă, joi, în manşa a doua din turul doi preliminar din Conference League. Toate cele trei partide vor fi transmise în direct la TV.

28 iul. 2022, 10:51
Conference League. Ce posturi TV transmit meciurile lui FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova
Ce posturi TV transmit meciurile lui FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova

Conference League. Ce posturi TV transmit meciurile lui FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova. A patra echipă din România, CFR Cluj, s-a calificat deja în turul trei preliminar al competiţiei, după ce a trecut de Inter Club d’Escaldes, din Andorra, 3-0 acasă şi 1-1 în deplasare.

CFR Cluj s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League. Cu cine va juca în faza următoare

FCSB, vicecampioana României, trebuie să întoarcă rezultatul din turul cu Saburtalo şi joacă manşa a doua de la ora 20:30. Partida va fi televizată de Pro TV. În meciul tur, georgienii s-au impus la limită, 1-0. Este primul meci al lui Nicolae Dică de la revenirea pe banca echipei.

CSU Craiova, locul 3 anul trecut, a remizat în turul cu albanezii de la Vllaznia, 1-1, și vrea să obțină calificarea mai departe în meciul din această seară (ora 20:30, Stadion „Ion Oblemenco”). Partida va fi televizată de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Partida tur dintre Sepsi OSK și Olimpija Ljubljana, disputat la Sf. Gheorghe și câștigată de covăsneni cu 3-1, nu a fost televizată de nici un post românesc. Drepturile de televizare pentru meciul retur au fost cumpărate de TVR 1, care va transmite partida programată la ora 20:00.

Adversari accesibili în turul trei preliminar din Conference League. Cu cine vor juca CFR Cluj, FCSB, Craiova şi Sepsi