Confesiunile unei foste Prime Doamne: Carla Bruni-Sarkozy, burgheza îmblânzitoare de bărbaţi

Boemă pe vremuri, Carla Bruni-Sarkozy, fosta Primă Doamnă a Franţei, face noi dezvăluiri despre viaţa ei privată în numărul din decembrie al faimoasei reviste Vogue. Între altele, ea spune că nu este deloc o feministă şi că locul unei femei este acasă, lângă copiii ei.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 19:30

Carla Bruni-Sarkozy a dus până acum o viaţă mult altfel decât celelalte femei. A fost într-o perpetuă transformare, de la fiinţa boemă, îndrăgostită de artă, dar şi de muzică rock, fotomodel şi amatoare de petreceri, la soţie de preşedinte care nu s-a amestecat însă în politica dusă de soţul ei, recunoscând cu nonşalanţă că acest capitol o depăşeşte…

Acum, fosta Primă Doamnă a Franţei, în vârstă de 44 de ani, a acceptat să facă alte dezvăluiri despre viaţa ei, pentru numărul din ianuarie al revistei Vogue, care va fi publicat însă la 1 decembrie. „Eu şi cele din generaţia mea nu a fost nevoie să fin feministe. Sunt pionieri care deschid drumurile. Nu sunt deloc o feministă. Din contră, sunt o burgheză. Îmi place viaţa de familie, îmi place să fac aceleaşi lucruri în fiecare zi”.

Vorbind apoi despre şedinţele de psihanaliză, soţia fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy a mai dezvăluit că, în ciuda celor 8 ani de psihanaliză, a început „să semene cu mama ei în unele privinţe”, scrie The Telegraph.

Cu câteva luni înainte de a se căsători cu Nicolas Sarkozy, devenind a treia lui soţie, în 2008, Carla Bruni spunea că „monogamia o plictiseşte” şi se descria pe ea însăşi ca fiind o „îmblânzitoare de bărbaţi”. Între prietenii se numără şi vedete ca Mick Jagger şi Eric Clapton, precum şi faimoşi politicieni şi oameni de afaceri.

Carla pare acum o femeie „aşezată” la casa ei, alături de Nicolas Sarkozy, cu care a făcut cel de-al doilea copil, o fetiţă pe nume Julia şi perfect împăcată cu viaţa de familie. Ea nu s-a sfiit să spună că, în societatea de astăzi, „locul unei femei este acasă, alături de copiii ei”…