Confesiunile unei victime a chirurgiei plastice: Am simţit ca şi cum o ţigară ardea pe pielea mea

O femeie de 44 de ani a trăit coşmarul vieţii ei după ce a încercat un tratament de întinerire. Femeia a făcut însă o puternică reacţie de respingere a lichidului sintetic introdus sub pielea feţei, care i-a provocat dureri îngrozitoare.    

RomaniaTV.net
14 mai 2013, 17:55

A vrut să pară mai tânără, dar s-a ales cu o faţă îngrozitoare, cu dureri şi usturimi de nesuportat. O femeie de 44 de ani a îndurat un adevărat calvar după ce a apelat la chirurgia estetică pentru a-şi reîntineri faţa. Chirurgul estetician îi introdusese în obraji un lichid sintetic pentru a-i mări şi a întinde pielea de pe faţă.

Intervenţia nu a avut însă efectul scontat. Din contră, părea ca şi cum ar fi avut nişte bulgări în obraji şi simţea arsuri şi dureri îngrozitoare. Jo făcuse respingere la substanţa sintetică pe care chirurgul i-o injectase în obrajii. „Simţeam ca şi cum aş fi avut o ţigară pe faţă. Aveam dureri într-una. Îmi pierdusem încrederea în mine, dar ceea ce m-a îngrijorat mai mult a fost faptul că mi s-a spus că s-ar putea să se agraveze. Aş fi vrut să nu fi făcut aşa ceva niciodată”, a povestit Jo, scrie Daily Mail.

Acela a fost momentul când femeia s-a hotărât să ceară ajutorul celor de la show-ul de televiziune „Last Chance Salon”. Expertul în chirurgie cosmetică, Vik Vijh, a examinat-o pe Jo şi i-a spus: „Simt lichidul şi chiar pot să îl văd prin piele”, i-a spus el.

Singura metodă prin care ar fi putut să o scape de suferinţă era să o opereze, să îi ridice pielea de pe faţă ca să îi scoată lichidul. Jo a fost de acord, iar operaţia estetică a fost prezentată în cadrul emisiunii,la televiziune. Chirurgul estetician a scos din obrajii femeii lichidul aproape întărit, în forma literei „C”.

După ce i-a scos tot lichidul şi i-a pus pielea la loc, i-a făcut un lifting facial şi i-a „umplut” obrajii cu grăsime din propriul ei corp, pentru a nu mai face respingere. Jo este acum foarte încântată de rezultat şi şi-a recăpătat încrederea în sine.