Conflict în stradă la Călăraşi. 18 persoane au fost ridicate de poliţişti

Un număr de 18 persoane implicate într-un conflict de stradă în care au fost folosite arme albe au fost duse la audieri în urma percheziţiilor care au avut loc, joi dimineaţă, în localităţile Curcani şi Şoldanu din judeţul Călăraşi.

RomaniaTV.net
19 iul. 2012, 14:48
Conflict în stradă la Călăraşi. 18 persoane au fost ridicate de poliţişti

De la locuinţele persoanelor implicate în conflict au fost ridicate mai multe obiecte contondente folosite la comiterea agresiunilor şi distrugerilor. Cele 18 persoane, cu vârste între 20 şi 48 de ani, din comunele Curcani şi Şoldanu, au fost duse la sediul Poliţiei municipiului Olteniţa, unde sunt audiate.

Poliţiştii şi jandarmii din Călăraşi au făcut, joi dimineaţă, mai multe percheziţii în comunele Curcani şi Şoldanu, la locuinţele unor persoane implicate într-un conflict produs la sfârşitul săptămânii trecute în localitatea Luica.

Astfel, duminică seară între membrii a două familii din comuna Luica a izbucnit un conflict în care au fost implicate ulterior şi rudele acestora din comunele Curcani şi Şoldanu. În scandalul produs pe stradă, suspecţii au folosit arme albe, conflictul fiind aplanat doar după intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor, care au tras mai multe focuri de avertisment. În urma incidentelor, patru bărbaţi din Curcani au fost răniţi, iar un autoturism a fost avariat.

În acest dosar se fac cercetăril pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, încăierare şi blocarea cu intenţie a drumului public.