Conflict între două familii din Prahova. Două persoane au ajuns la spital, iar şase persoane sunt audiate de către poliţie

Două persoane au fost rănite, iar alte şase au fost duse la audieri în urma unui conflict care a izbucnit, marţi seară, într-un cartier al municipiului Ploieşti.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 18:44
Conflict între două familii din Prahova. Două persoane au ajuns la spital, iar şase persoane sunt audiate de către poliţie

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, mai multe echipaje de poliţie, jandarmi, precum şi luptători SAS au intervenit pe Strada Căpşunelor din Ploieşti pentru a aplana un conflict izbucnit între membrii a două familii care se agresau reciproc, atât verbal, cât şi fizic.

Citește și: România a exportat produse din tutun în valoare de circa 1 miliard de euro în 2019

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că, între membrii a două familii, a izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se reciproc, verbal și fizic. La fața locului au intervenit cu promptitudine mai multe echipaje de poliție, jandarmi, precum și luptători SAS, care au aplanat în scurt timp conflictul. Toți cei implicați în eveniment au fost identificați, la sediul poliției fiind conduse 6 persoane, pentru audiere”, a precizat IJP Prahova.

Toate persoanele implicate în incident au fost identificați, iar două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce șase au fost duși la audieri.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi dispunerea de măsuri legale în consecinţă, iar zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, menţionează IJP Prahova.