Conflict major la naţionala Danemarcei, revolta vedetelor. Au fost chemaţi la lot jucători de la fotbal în sală

Jucători de fotbal în sală au fost convocaţi la naţionala Danemarcei pentru meciurile cu Slovacia şi Ţara Galilor. Decizia este urmare a unui conflict în oficialii federaţiei şi jucătorii profesionişti.

RomaniaTV.net
05 sept. 2018, 07:16
Conflict major la naţionala Danemarcei, revolta vedetelor. Au fost chemaţi la lot jucători de la fotbal în sală

Federaţia daneză (DBU) nu a ajuns la un acord cu internaţionalii în privinţa drepturilor jucătorilor de avea contracte publicitare cu firme diferite de cele care sunt partenere ale naţionalei.

Astfel, unii jucător nu doresc să joace în amicalul cu Slovacia, dar nici în meciul oficial cu Ţara Galilor, din Liga Naţiunilor.

De asemenea, pentru cele două meciuri au fost convocaţi jucători şi din divizii inferioare. În total, din lotul de 24 de jucători, nu mai puţin de opt sunt de la echipele de la echipele din liga secundă, Avarta, Skovshoved IF, IF Skjold Birkerød, Hellerup IK, Hillerød Fodbold. Dintre aceştia, Christian Offenberg (30 ani), de la Avarta, este golgeterul ligii secunde, cu cinci goluri în şase meciuri. Cinci jucători sunt de la fotbal în sală, iar câţiva sunt de la Jægersborg Boldklub, Vanløse IF şi Kastrup Boldklub, grupări din liga a patra.

Meciul Danemarca-Ţara Galilor, din Liga Naţiunilor, se va juca duminică, la Aarhus.