Conflictul din Crimeea, prevestit în urmă cu trei ani. Predicţiile spun că ÎNCEPE Al Treilea Război Mondial

Predicţii sumbre de acum 3 ani privind izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial par să se apropie de adevăr. Mai mulţi astrologi şi parapsihologi ruşi au prevestit încă din 2011 că în martie 2014 s-ar putea declanşa o conflagraţie mondială.

02 mart. 2014, 06:48
Conflictul din Crimeea, prevestit în urmă cu trei ani. Predicţiile spun că ÎNCEPE Al Treilea Război Mondial

Acum trei ani, cei mai buni astrologi, şamani şi parapsihologi din Rusia veneau cu un anunţ şocant. Cu toţii s-au pus de acord în legătură cu data izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial: în martie, anul acesta, în timpul Jocurilor de la Soci, sau maxim la câteva zile după. Nu au spus însă şi unde va izbucni conflictul.

Unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi din Rusia, Pavel Globa, a explicat că aceste incidente au loc din cauza fenomenului denumit Super Luna. Spre exemplu, ziua în care Super Luna s-a aliniat cu Soarele a coincis cu intervenţia NATO în Libia. Astrologul a prevestit cu succes şi revoluţia din Siria, dar şi protestele masive care s-au produs în Asia, cum ar fi cazul Thailandei.

Citeşte: TENSIUNI în Crimeea: Cartierul general al Pazei de Coastă din Sevastopol, asediat de un comando

Armata ucraineană a fost plasată în stare de alertă, a anunțat sâmbătă președintele interimar Oleksandr Turcinov, la scurt timp după votul din parlamentul rus ce autorizează „recurgerea la forțele armate” în Ucraina.

Citeşte: Ucraina denunţă o invazie armată din partea Rusiei: 6.000 de soldaţi ruşi trimişi pe teritoriul ei

Kievul estimează că aproximativ 6.000 de militari ruşi au fost trimişi în republica autonomă Crimeea, în timp ce Moscova susţine că mobilizarea trupelor este în concordanţă cu acordurile militare cu Kievul. Cu toate astea, premierul Arseni Iaţeniuk a dat asigurări că armata ucraineană nu va reacţiona la „provocările” Rusiei.

„Asistăm acum la o invazie armată rusă… Spaţiul aerian în Crimeea este închis din cauza numărului mare de aterizări de avioane şi elicoptere ruseşti”, a declarat reprezentantul preşedintelui ucrainean în Crimeea, Serghi Kunitsîn, la canalul de televiziune ART. 

În acest sens, Ucraina a denunţat violarea spaţiului ei aerian de către Rusia şi a cerut întoarcerea imediată a elementelor implicate la bazele lor, într-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe.

„Ministerul Afacerilor Externe ucrainean a protestat într-o notă trimisă Rusiei împotriva violării spaţiului aerian ucrainean… şi a cerut întoarcerea imediată a militarilor şi vehiculelor lor la bazele lor”, potrivit acestui comunicat.

Mai mult, preşedintele ucrainean interimar Oleksandr Turcinov i-a cerut vineri preşedintelui rus Vladimir Putin să oprească „imediat agresiunea nedisimulată şi să-şi retragă militarii din Crimeea”, într-un discurs televizat.

„Mă adresez personal preşedintelui Putin, cerându-i să oprească imediat agresiunea nedisimulată şi să-şi retragă militarii din Crimeea”, a declarat Oleksandr Turcinov.

El a denunţat o provocare a Moscovei: „Este provocat conflictul şi apoi anexat teritoriul”.