Confruntare sângeroasă pe o plajă de nudişti din Franţa. Un bărbat fost împușcat de trei ori, pentru că i-a scandalizat pe ceilalţi turişti

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost împușcat sâmbătă dimineață pe celebra plajă de nudiști „La Mama”, din Lyon, pentru că „deranja turiştii”.

25 iul. 2022, 14:05
Confruntare sângeroasă pe o plajă de nudişti din Franţa. Un bărbat fost împușcat de trei ori, pentru că i-a scandalizat pe ceilalţi turişti

Un bărbat despre care se presupune că a început să se masturbeze în fața unei femei pe o plajă pentru nudişti din Franța a fost împușcat mort de un nudist mai în vârstă. Exhibiționistul în vârstă de 46 de ani a fost împușcat pe plaja „ La Mama”, din Grand parc Miribel-Jonage, de la periferia Lyonului, în jurul orei 11:30, ora României, sâmbătă dimineața.

Potrivit poliției franceze, trăgătorul, un nudist în vârstă de 76 de ani, s-ar fi declarat deranjat de bărbatul care începuse să strige insulte la adresa celorlalţi bărbaţi de pe plajă și apoi a început să se masturbeze în timp ce se uita la o altă femeie. După ce cei doi bărbați s-au certat câteva minute, iar bărbatul de 46 de ani a refuzat să înceteze, bătrânul a scos o pușcă de vânătoare din rucsac și a tras „cel puțin trei focuri”, dintre care unul l-a lovit direct în piept, potrivit Sky News.

France3 a transmis ulterior mai târziu că trăgătorul era un vânător pasionat care deținea o licență de armă de foc, deși nu este clar de ce a mers cu arma la plajă.

Poliția, care a sosit la fața locului la scurt timp după incident, a comunicat că septuagenarul s-a predat fără rezistență și şi-a recunoscut fapta. Între timp, victima a fost declarată decedată la fața locului de către serviciile de urgență.

Plaja La Mama a fost desemnată oficial pentru utilizare naturistă în 2007, întărind reputația Franței ca destinație numărul 1 pentru naturiştii din întreaga lume.