CONGRES PNL. Iohannis: Vor fi clarificate lucrurile care au fost discutate în spaţiul public

CONGRES PNL. Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat vineri că toate chestiunile care se vor discuta în congresele de vineri şi sâmbătă au fost dezbătute în organizaţiile teritoriale.

27 iun. 2014, 13:03
CONGRES PNL. Iohannis: Vor fi clarificate lucrurile care au fost discutate în spaţiul public

Iohannis: Toate chestiunile ce vor fi discutate în congrese au fost dezbătute în organizaţiile teritoriale

CONGRES PNL.  ‘Astăzi şi mâine (n.r.- vineri şi sâmbătă) PNL se întruneşte în congres, astăzi se discută chestiuni tehnice, noul statut al partidului. Congresul de sâmbătă va fi unul mai amplu, îşi va alege o nouă conducere, mai precis un preşedinte şi 31 de vicepreşedinţi. Congresul de mâine va fi unul extrem de important fiindcă în afară de conducere vor fi dezbătute şi se vor vota rezoluţii pe teme strategice care au legătura cu unificarea dreptei şi cu apartenenţa la PPE. Toate chestiunile care vor fi dezbătute astăzi şi mâine au fost discutate în prealabil în organizaţiile teritoriale’, a spus Iohannis la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a partidului.

CONGRES PNL. Prima zi: Liberalii îşi schimbă statutul şi elimină apartenţa la ALDE. TABERELE din partid

El a adăugat că din aceste două congrese PNL va ieşi, cu siguranţă, întârit, cu o strategie pusa la punct pentru o perioadă lungă şi ‘cu claritate în interior’, iar toate discuţiile care au avut loc în săptămânile pregătitoare au arătat că există un larg consens în interiorul PNL în ce priveşte chestiunile care vor fi dezbătute.

CONGRES PNL.  ‘Vor fi clarificate lucrurile care au fost discutate în spaţiul public şi care privesc PNL punându-ne în situaţia să acţionăm ca o singură echipă’, a încheiat Iohannis.

Tăriceanu candidează la PREZIDENŢIALE şi îşi face un NOU PARTID