Conjunctie Mercur-Marte. 10 noiembrie 2021. Intre „De ce?” si „Ce trebuie sa fac?”

Mercur in conjunctie cu Marte confera nu doar o minte rapida, reflexe rapide, ci si o limba ascutita, ce se intampla miercuri cu zodiile.

09 nov. 2021, 11:54
Conjunctie Mercur-Marte. 10 noiembrie 2021. Intre „De ce?” si „Ce trebuie sa fac?”

Miercuri, 10 noiembrie 2021 avem ce-a de-a doua conjunctie Mercur-Marte, la 7 grade in Scorpion. Prima data, cele doua planete s-au intalnit in Balanta, in 9 octombrie, cand Mercur era retrograd. In acel momenent, Mercur a initiat o cautare in interiorul fiecaruia. Ce a adus nou in viata ta? Ce idei ti-au venit?

Horoscop iarnă 2021-2022. Zodiile care vor da lovitura, dar si cele de care ghinionul se tine scai

Odata intrat in Scorpion, Mercur a inceput investigatiile. Acum, conjunctia Mercur-Marte aduce in fata doua intrebari „De ce?” si „Ce trebuie sa fac?”. Conversatiile devin mai profunde, mai reale, mai adevarate. Da-ti voie sa fii vulnerabil pentru a descoperi adevaruri. Credeai ca ai toate raspunsurile si ai intotdeauna dreptate, insa devarul este ca nimeni nu este perfect. Si, cu cat esti mai umil, cu atat mai bine. Caci ceilalti te pot percepe ca fiind intelegator si te pot ajuta in eforturile tale.

Horoscop Sărbători 2021 cu Cristina Demetrescu. Se ciocnesc Casa banilor şi cea a sentimentelor, iese cu foc de artificii de Crăciun şi Anul Nou

Conjunctie Mercur-Marte: Impulsivitate
Intalnirea dintre Mercur si Marte te poate face si mai impulsiv. Atentie, nu trebuie sa spui cu voce tare chiar tot ceea ce gandesti. Caci Mercur in conjunctie cu Marte confera nu doar o minte rapida, reflexe rapide, ci si o limba ascutita.

Te exprimi direct, curajos si poti castiga admiratia celorlalti. Totusi, prea multa franchete poate aduce ostilitate si conflicte. Cheia pentru gestionarea acestui aspect puternic este a controla latura impulsiva si agresiva generata de Marte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 8-14 noiembrie 2021. Ce zile aduc momente de bucurie în funcţie de zodie