Horoscop Sărbători 2021 cu Cristina Demetrescu. Se ciocnesc Casa banilor şi cea a sentimentelor, iese cu foc de artificii de Crăciun şi Anul Nou

Un dialog între doi parteneri aflați în conflict poate vindeca și însănătoși o relație. Și un psiholog pe post de mediator poate face minuni. Ce se va întâmpla cu o zodie la trecerea dintre ani, Cristina Demetrescu are detalii.

08 nov. 2021, 21:19
Horoscop Sărbători 2021 cu Cristina Demetrescu. Se ciocnesc Casa banilor şi cea a sentimentelor, iese cu foc de artificii de Crăciun şi Anul Nou

Horoscop Sărbători 2021 cu Cristina Demetrescu.

Toamna se numără bobocii, iar de Sărbători fie se fac bilanţuri, fie se proiectează speranţe pentru noul an. Nu toate zodiile adună bucurii şi noroc în constelaţii de Sărbători. Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a analizat în cele mai mici detalii ultima şi totodată prima zodie din fieacre an calendaristic.

Deși am ajuns cu analiza Horoscopului la cea de-a zecea zodie, abia acum pot spune că cei care se bucură de finalizarea celui mai dificil proces din ultimii 30 de ani, sunteți voi. Până în 2024, Pluton, care a rămas în Capricorn și al cărui tranzit a început în 2009, va finaliza, pe ultimele grade ale zodiei voastre, toate procesele de transformare necesare împlinirii misiunii voastre de viață. Este foarte important să analizați mereu cu atenție toate așa-zisele încercări sau procese mai complicate, pentru că maniera de “lucru” a acestor planete grele, poate fi mai radicală, însă foarte eficientă, spre deosebire de alte tranzite. Este adevărat, că de acum înainte, cei care rămân sub puternica influență plutoniană sunt Capricornii născuți în ultimele șase zile ale acestei zodii.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Big Bang financiar, cu explozie şi implozie. Pluton, planeta morţii, are efecte negative
Este un eveniment astral deosebit, faptul că cele două planete sociale, Jupiter și Saturn, trec pragul dintre zodia voastră și cea a  Vărsătorului, la grad perfect 29, apoi 0 și 1 între 14 și 28 decembrie. Toate zodiile resimt acest prag, dar pentru voi va fi în primul rând o relaxare, iar în al doilea rând începe o nouă etapă ce are legătură cu sectorul pe care intră cele două planete și anume cel al finanțelor.

Despre Jupiter cred că a aflat toată lumea că este o planetă benefică, practic cea mai puternică în sensul bun al influenței sale. Marele Benefic a rămas pe sectorul banilor și al investițiilor  între 20 decembrie 2020-13 mai 2021 și apoi s-a întors şi va sta aici până pe 29 decembrie 2021. Sigur că după, iată, 12 ani, de când nu a mai trecut pe aici, veți avea oportunități unice să câștigați mai bine, să vindeți anumite proprietăți sau bunuri care până acum nu s-au vândut, să solicitați creșterea salariilor raportat la evoluția voastră profesională, dar și la volumul de muncă sau al responsabilităților asumate. Cei tineri sau cei care au întârziat să muncească se pot angaja, cei care au activități independente deja vor câștigă mult mai bine, dar nu va fi doar un noroc, ci totul este raportat la performanțe. Jupiter amplifică potențialul casei banilor și câștigați mai mult, dar și munciți mai mult. Unii liber-întreprinzători pot ridica cuantumul onorariului, al prețului de vânzare al unor produse, nu că aliniere la prețul pieței, ci doar la nivelul de performanță, nume, renume, creșterea cererii față de ceea ce produc sau oferă ei.

Acolo, pe sectorul banilor se află și Saturn care vrea în intervalul 17 decembrie 2020 -7 martie 2023 să vă învețe să faceți bani. Cele două planete stau împreună în 2021 și aveți oportunități și noroc mai mare, însă Saturn veghează să nu escaladati anumite reguli. Există o noțiune care se numește “dreptul divin al banilor” și uneori, pe anumite astfel de valuri astrale, unii înțeleg că trebuie să profite prin lovituri date peste noapte. Nu este vorba nici despre câștiguri la loterie, nici despre a cunoaște parteneri bogați care va oferă diamante, nici despre a sparge un bancomat. Aici vorbim despre un raport egal între potențialul vostru și șansa de a-l valorifica prin muncă, pricepere, creativitate, idei, fler, inspirație, agerimea minții, curaj. Jupiter este foarte expansiv, dar în zodia Vărsătorului puțin mai superficial. Puteți avea oportunități, dar pe care Saturn, ce rămâne mai mult pe acest sector, dorește să le permanentizeze. Dacă aveți bani, nu îi aruncați pe fereastră, căci Saturn spune că trebuie să fiți rezervați, precauți, să investiți mai degrabă, să fiți atenți la fluctuațiile de schimb valutar și la achizițiile ce se desfășoară în mai multe etape. Puteți vinde o casă, încasați bani. Îi depuneți la banca, dar aveți de făcut și o altă investiție, iar cum Saturn guvernează și Timpul, este bine să calculați temporal aceste etape, în așa fel încât să nu pierdeți, dar nici să nu suprapuneti evenimente, care precipitandu-se, pot crea blocaj. Puteți avea bani pentru un avans de casă nouă, dar restul de bani încă nu există. Asigurați-va că puteți obține un credit. Puteți începe o construcție, dar va aruncați cu capul înainte, având doar o parte de bani. De asemenea, calculați atent întregul potențial financiar, ce trebuie să va ducă spre finalizarea acelui proiect.

Horoscop noiembrie-decembrie 2021 Cristina Demetrescu: Burnout pentru multe zodii, dar un final de an fericit pentru cele mai multe
Horoscop Sărbători 2021 cu Cristina Demetrescu. Cele două planete vă vor ajută să treceți și pragul între statutul de salariat, ce câștigă de la un angajator și cel de persoană independentă, care infiintându-și propria entitate juridică, va câstiga din propriile sale activități.

Vărsătorul este o zodie a viitorului, a unei lumi care de acum înainte se va schimba în sens modern. Investiți gândindu-va la viitor, actualizați-va activitățile, lăsați ideile noi și originale să va inspire. Cumpărați o casă nouă, modernizati-o pe cea veche, dați o față nouă vechilor activități. Vărsătorul guvernează tot ce ține de zona online, IT. Sigur că vorbind despre o casă a banilor și despre digitalizare, în afară de faptul că din ce în ce mai multe activități se desfășoară în mediul online, apar și idei despre a investi în monezi virtuale. Abordați tehnici de marketing online, dar atunci când dispuneți de o abilitate anume, încercați și această manieră de a “vinde” prin intermediul rețelelor de socializare, a unor site-uri mai bine construite decât ce ați avut până acum sau unor platforme noi.

Vărsătorul aflat pe casa banilor voștri și traversat de Saturn și Jupiter guvernează pe lângă domeniile online și IT și alte domenii uraniene, precum mass-media, aviația cu toate ramurile conexe, de la inginerie, pilotaj, însoțitor de bord sau controlor de zbor, astrologia și alte astfel de domenii astrale, televiziunea, regia de film, domeniul energiei electrice, dar și al energiei verzi, filantropia, activitățile de grup, domeniile avangardiste, acelea pe care în general și în prima fază, oamenii le privesc cu scepticism. Dacă va regăsiți în ceea ce am enumerat mai sus, faceți-va curaj și valorificați noile oportunități. Cei mai conservatori dintre Capricorni vor învăța încet, încet să pătrundă în noua energie.

Pandemia a schimbat multe reguli și Saturn ce intrase temporar în 2020, între 22 martie și 2 iulie în Vărsător, a reușit să va arate ce poate și ce nu poate rezistă în astfel de vremuri. Sigur că va trebui să țineți cont de aceste semne, indiferent când și cum vom depăși această perioada grea.

Există, în special la început de an, câteva aspecte ce pot bloca bunul mers al tranzitelor descrise mai sus. Cred că veți înțelege că nu toți sunteți influențați de acestea și că dacă veți reuși să fiți precauți, nu vor există probleme.

Horoscop Sărbători 2021 cu Cristina Demetrescu. Guvernatorul Vărsătorului, Uranus, se afla de aproape trei ani pe zodia Taur, de asemenea o zodie ce guvernează printre altele și banii. Uranus este o planetă a conștiinței superioare și intrată pe o astfel de zodie, dar pe casa iubirii, a copiilor și a creativității, sigur că v-a tot dat de înțeles în ultimii ani că iubirea și banii nu se combină bine împreună, că trebuie să fiți atenți cât și cum va creșteți copiii în spiritul sănătos al investițiilor. În altă ordine de idei, poate ați luat deja la cunoștință, că unele surse de ispiratie și idei creative, nu vin ca să fie nici ignorate, nici lăsate să se manifeste când și când, ci că beneficiati, pana la urma, de un atu cosmic ce poate fi valorificat ca scop profesional. Nu uitați că sensul zodiei voastre este cu precădere unul profesional. În acest an, Uranus și Saturn se vor ciocni de trei ori la grad perfect, în februarie, iunie și decembrie 2021. Semnele fixe pe care se așează cele două planete vor crea senzația de blocaj, dar să vedem în ce sens.

Între 21 octombrie 2020 și 18 iulie 2021 Lilith a avut un tranzit în Taur, pe aceeași casă astrologică a iubirii, copiilor, creativității, dar și ceea ce înseamnă timp liber și distracție. Lilith este însăși Ispita și cred că distracția și banii pot forma un cocktail nociv în anumite cazuri. Între 6 ianuarie și 5 martie, planeta Marte amplifică energia acestei case, dar nu o face în sens bun, ci mai degrabă în sensul atașamentului bolnăvicios, potrivit astrostar.ro.

Pe 21 ianuarie Uranus, Lilith, Marte, dar și Luna în Taur vor intra în tensiune cu Jupiter, Saturn și Soarele din Vărsător. Mai mult, 11 februarie aduce o dată cu Luna Nouă din Vărsător și faptul că acolo se vor afla nu mai puțin de 6 planete, alte careuri grele cu planetele din Taur. Se ciocnesc, așadar, casa banilor și cea a sentimentelor. Sună destul de clasic, dar să exemplificăm și să vedem ce se poate întâmpla, cu răbdare.

Horoscop karmic iarna 2021. Zodiile cu noroc mare de Sărbători, primesc sărutul sub vâsc şi multe cadouri
Să începem cu iubirea. Iubirea adevărată nu are preț, deci nu va pregătiți de mari investiții în acest sens, căci nu veți ajunge departe. Poate apărea o despărțire într-un cuplu de persoane necăsătorite, dar care făcuseră investiții împreună. De când tot spun să evitați acest lucru? Noroc că voi rămâneți cu banii! Logic, nici de acum încolo, nu trebuie să amestecați iubirea cu afacerile. În mod special, Saturn pe casa banilor vrea să va vadă singur în acțiune. Dacă iubitul sau iubita va oferă un ajutor financiar să începeți o afacere, nu va sfătuiesc să luați acei bani. Riscul este să va apucați de ceva ce nu veți putea crește. Voi aveți succes când luați lucrurile de la zero. Astrele vorbesc destul de limpede. Faptul că ispita este pe casa iubirii și în plus pe zodia banilor, bineînțeles că puteți atrage persoane interesate material. Doar că și voi riscați acum să confundați oportunitățile financiare din 2021 cu bani ce vin ușor de la altcineva. Cu alte cuvinte puteți fi atât victima, cât și agresor.

Horoscop Sărbători 2021 cu Cristina Demetrescu. Copiii voștri, în special cei mari, până la 18 iulie nu au nevoie de atâta suport financiar. Mă refer aici la bani mulți, mașini scumpe, case, dar și afaceri, crezând că astfel va demonstrați iubirea sau că îi faceți oameni. Mulți spun: “este normal să îmi ajut copilul, eu ce să fac cu banii?” Chiar dacă ei vor cere, nu uitați că este un tranzit vicios. S-a convins toată lumea că atunci când un copil cere părintelui să își vândă propria casă  pentru proiectele sale mărețe este ceva toxic? Sper că da. Nu dai un părinte afară din casa lui pentru nimic în lume. În privința copiilor voștri mici, poate fi o perioadă în care copilul capătă obiceiuri proaste, mâncare proastă, dulciuri, răsfăț. Tendința de îngrășare a copilului trebuie controlată. Chiar dacă veți cumpără multe cadouri și jucării copiilor pentru a compensa lipsa voastră de acasă, pentru că munciți și nu aveți suficientă răbdare să va jucați cu ei, din păcate acum se poate modifica ceva în comportamentul copilului și mai bine ar fi să fiți atenți cu acest aspect. Legat de copiii și mai mici, până la vara nu este o perioada bună pentru inseminari artificiale, care și costă.

Revenind la Lilith pe casa iubirii și a copiilor, sigur că ispitele, adulterele, relațiile bazate pe atracție fizică, dar fără șansă de a se transforma în iubire, sarcinile nedorite, chiar și escrocheriile sentimentale pot fi problemele Capricornilor până pe 18 iulie. Este la fel de posibil, însă, să ratați o iubire, datorită faptului că sistemul vostru de valori este defectuos și amestecați suspiciuni false în ecuația iubirii.

Atenție la vicii, distractiii cu vibrație joasă, toate costisitoare. N-aș intra în amănunte, pentru că cine vrea să se regăsească, va înțelege sigur.

Sensul vieții sau Destinul traversează, începând cu 5 iunie 2020, casa astrologică a muncii și a sănătății. Sigur că acest tranzit are legătură cu ce am descris mai sus în cazul schimbărilor ce au loc în bugetul și sursă de proveniență a banilor voștri. Destinul spune că pe aici va este drumul și veți fi ajutați să va orientați mai bine, să faceți schimbări profesionale dorite sau mai puțin dorite. Cei mai conservatori vor păstra un loc de muncă, dar cum toată afacerea are legătură cu zodia dublă a Gemenilor, puteți deschide o mică afacere, pe lângă o activitate de baza și astfel vorbim despre o a doua sursă de câștig. Inspirați-va din înclinațiile pe care le aveți, fie ele chiar și unele cu care v-ați obișnuit și care vi se pare că fac parte din peisajul uzual.

În afară de faptul că unii Capricorni se pot angaja pentru prima oară, alții își pot schimbă serviciul, alții își vor da demisia. Sper totuși că va veți face niște calcule înainte. Nu este un an al riscului.

Suntem cu analiza pe a sasea casa a muncii, dar a doua semnificație a sa este sănătatea. Un concediu de materniate, un concediu medical, stresul de la locul de muncă, oboseală, drumul până la serviciu sau naveta, toate sunt cauze ce pot determina schimbări. Cert este că dincolo de tensiunile de la începutul anului, Destinul și Saturn/Jupiter aflate pe semne de aer, se armonizează atât de frumos, încât nu veți caută prea mult, ci veți pluti, mai degrabă, prin schimbările ce se vor derula foarte firesc.

În privința sănătății anul începe cu Venus în Săgetător, acolo unde se află și Karma, dar se finalizează cu Marte în aceeași poziție. Adică poate începe foarte bine, dar datorită unor neglijențe, se poate termină chiar și cu o intervenție chirurgicală. Va dau un exemplu: mai bine fizioterapie, decât bisturiu. Nu trebuie neglijată sănătatea, indiferent despre ce este vorba. Informați-vă atent! Găsiți soluții și ar fi de preferat să nu va dați voi cu părerea, dacă nu sunteți de specialitate. Puteți greși în ambele sensuri. Puteți exagera sau confunda un simptom banal, dar puteți și neglija o cauza mai complicată. Destinul trece pe casă bolilor ușoare, însă karma este pe casa bolilor cu cauze vechi, karmice, de familie sau chiar vicii și păcate. Acum fiecare decontează diferit. Nu pot generaliza.

Karma stă deopotrivă și pe ultima casa dușmanilor sau a penitențelor. Aveți grijă cum și cu cine intrați în hora! Ar putea avea o legătură și cu acea casă a iubirii cu Ispitele sale cu tot.

Acolo unde se alfa Axa Destinului sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite mai sus, serviciu și sănătate: 26 mai (Eclipsa totală de Luna), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Luna)și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare).

Lilith intră și ea pe casă muncii și a sănătății  între 18 iulie 2021 și 14 aprilie  2022. Acolo, între 1 și și 18 septembrie se va întâlni la grad perfect cu Destinul și aș recomanda să fiți atenți la acțiuni noi ce pot crea probleme ani de zile de aici înainte. Aveți grijă pe cine angajați, unde va angajați, cum va exprimați, ce dușmani va faceți la locul de muncă, ce amoruri începeți la locul de muncă. Atenție la un accident în deplasările de serviciu. Atenție și la investițiile, liniile de credit sau contractele leasing făcute pe firma. Afacerile țin și de legalitate, așa că sper să nu înțelegeți prin bani sau business ceea ce este ilegal. Vorbiți mai puțin despre voi la locul de muncă. Aveți grijă pe cine angajați să va execute diverse lucrări chiar și acasă. Aveți grijă la hoți în mascați în persoane care execută servicii la domiciliu.

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa. Cele patru zodii norocoase din decembrie
La sănătate trebuie să aveți grijă cel mai mult și septembrie nu este o luna bună pentru anumite tratamente, dar nici a va expune unor intervenții medicale cu risc. Este o perioada în care erorile medicale se manifestă cel mai ușor, atât dacă sunteți pacienți, cât și dacă lucrați în domeniul medical. Până și ceea ce spuneți poate lua întorsături vicioase și apoi riscați scandal sau procese. Cum viață merge înainte, este doar o recomandare pentru a verifică de două ori ce urmează să faceți. Spun asta pentru exact în acea perioada se poate să fie nevoie să mergeți mai des doctor sau aveți nevoie de anumite servicii. Cereți referințe și nu va aruncați la primul anunț.

Un tranzit foarte bun, dar scurt și temporar deocamdată în 2021 este cel al lui Jupiter în Pești, între 13 mai și 28 iulie. Jupiter va reveni în Pești în 2022, continuând ce va începe acum. În afară de faptul că acest aspect astral este unic, vindecător și miraculos în același timp, în cele două luni și jumătate, Jupiter aduce energie bună celor care învață, dau examene, vor să urmeze școli, cursuri, vor să se întoarcă în urmă și să termină liceul sau să își dea bacalaureatul, închizând un ciclu. Aduce inspirație și celor care vor să se apuce de scris sau să publice. Unii dintre voi veți începe să predați, să dați meditații sau să îi învățați pe alții și acest lucru se poate produce din “întâmplare”. Cei care deja predau demult află că din mâna lor a ieșit un om de succes.  Primiți vești bune la telefon, pe mail sau întâlnind pe cineva pe stradă. Minunile și soluțiile miraculoase le puteți citi chiar pe ecranele calculatoarelor sau în mesageria telefonului. Aflați ceva ce va poate schimba viață, în orice sens. Va regăsiți cu colegi din școala generală sau liceu. Porniți de la o discuție și ajungeți la iubire. Descoperiți faptul că aveți putere de vindecare atât în cuvânt, cât și în mâini și veți dori să studiați în acest sens. Sigur că studiile ce acum sunt bine aspectate au mare legătură cu tranzitele de pe casa muncii și a banilor. Puteți studia terapii alternative, căci vorbim despre studii medii.  Citiți cărți ce parcă vorbesc despre voi. Jupiter în Pești are efect de Înger și nu este puțin spus că cineva va poate veghea chiar atunci când voi credeți că ați descoperit o coincidență. În relațiile cu frații și surorile, acum este o perioadă specială. Îi puteți ajuta, va pot ajuta, va puteți ierta și apropia. Într-adevăr ceea ce spuneți poate schimba cursul lucrurilor. Un dialog între doi parteneri aflați în conflict poate vindeca și însănătoși o relație. Și un psiholog pe post de mediator poate face minuni.

Mai teluric vorbind, puteți face școala de șoferi, vă puteți cumpăra o mașină, puteți semna contracte importante, puteți face o călătorie inițiatică sau spirituală sau o călătorie oarecare ce va avea un astfel de efect, puteți da interviuri sau va puteți promova activitățile.