Conjunctie Saturn-Marte 2022. Dr. Evil si Mini-me, impreuna in Varsator in 5 aprilie. (Re)incepe haosul!

Saturn vrea sa fii responsabil de faptele tale, sa te asiguri ca tot ce faci este demn si integru. Saturn este considerat Lordul Karmei si vrea sa-ti inveti lectiile, mai ales pe cele mai inconfortabile.

05 apr. 2022, 21:26
Conjunctie Saturn-Marte 2022. Dr. Evil si Mini-me, impreuna in Varsator in 5 aprilie. (Re)incepe haosul!

Conjunctie Saturn-Marte 2022. Razboinicul Marte si restrictivul Saturn se intalnesc din nou, in Varsator, in 5 aprilie 2022. Au mai facut-o o data, in 30 martie 2020. Saturn si Marte, doi dintre „maleficii” zodiacului, botezati de multi astrologi „Dr. Evil” (Saturn) si „Mini-me” (Marte) reusesc fiecare in parte sa scoata la suprafata ce este mai rau dintr-o persoana. Imaginati-va cum e cand se intalnesc. Dar sa le luam pe rand.

Horoscop Paşte 2022. Trei zodii care vor avea o minivacanţă de coșmar. Nimic nu va merge conform planurilor
Cum e Marte
Marte este planeta motivatiei si a actiunii. Ea reprezinta razboinicul si iubeste intrecerea. Marte este grabit, vrea lucrurile gata ieri si este manat tot timpul de impuls. La nivel profund, Marte este planeta care te ajuta sa iti depasesti temerile. Este planeta care scoate la suprafata „umbra” pentru a te elibera si a putea sa faci saltul in necunoscut. Si, oriunde te-ar duce acest salt al tau, Marte este acolo sa iti dea curajul de a merge inainte.

Cum e Saturn
Saturn este planeta limitelor si a restrictiilor. Saturn vrea sa fii responsabil de faptele tale, sa te asiguri ca tot ce faci este demn si integru. Saturn este considerat Lordul Karmei si vrea sa-ti inveti lectiile, mai ales pe cele mai inconfortabile. Saturn este un profesor strict, care te pune serios la munca. Insa, atunci cand vei fi indeplinit toate cerintele, recompensele vor fi pe masura.

Horoscopul banilor. Ce zodii îşi umplu portofelele în această săptămână. Vestea cea mare vine joi!
Conjunctie Saturn-Marte 2022
Lui Marte ii place sa ia decizii rapid, sa actioneze fara teama. De cealalta parte, lui Saturn ii place sa isi asume responsabilitatea. Cand energiile lor se amesteca, apar tensiuni. Marte vrea sa actionezi acum, Saturn vrea sa faci lucrurile mai tarziu. Dar nu din lene, ci ca sa te gandesti mai bine. Sa te asiguri ca ceea ce faci este ceva valoros care va dainui in timp. Marte si Saturn in conjunctie poate insemna frustrare, poate insemna determinare, poate insemna compromise intre impuls si spirit practic.

Daca exista ceva in viata ta pe care l-ai neglijat sau daca exista cineva pe care l-ai ignorant continuu in speranta ca va disparea, energia combinata a lui Saturn si Marte te va convinge ca trebuie sa rezolvi acea situatie. Nu o mai poti amana. Dar trebuie sa faci totul cu responsabilitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri