Connect-R a devenit predicator. „Aş vrea ca puştii să citească din Corinteni”

Connect-R se află în plină campanie de promovare a noului său single "Dă-te-n dragostea mea" şi a ţinut să explice că, deşi mulţi au interpretat titlul şi au considerat că acesta este o înjurătură voalată, cântecul este o declaraţie de dragoste inedită, care conţine chiar şi o trimitere la Biblie.

09 mai 2013, 09:58
Connect-R a devenit predicator. „Aş vrea ca puştii să citească din Corinteni”

„Mă bucur că am reuşit ca pe strofa trei să pun cuvântul Corinteni. Măcar dacă se vor întreba puştii ce-i cu cuvântul acela, eu am câştigat ceva. Dacă vor verifica, la Corinteni 1:13 este cea mai frumoasă definiţie a dragostei. Aș vrea ca măcar puștii să deschidă puțin Corinteni 1:13, să citească ceva de acolo”, a spus cântăreţul, la Kiss FM.

În următoarele două zile, Connect-R va filma clipul piesei „Dă-te-n dragostea mea” şi a dezvăluit câte ceva despre scenariu: „Este un clip ingenios. E vorba de un «like» pe care îl dau eu unei tipe și din cauza acestui like aproape că mă omoară tipa”.

Artistul a vorbit şi despre scandalul iscat între el şi Matteo pe marginea celui mai nou single al său, care speră să devină noul hit al verii, cum a fost „Eu vara nu dorm”, în 2012. „A fost o idee plecată din studioul lui John Puzzle într-un moment în care s-a lucrat cu Matteo. Nici ei nu mai știu cine a venit cu ideea „Mai dă-te-n inima mea”, cert e că am vrut să mă separ, pentru că piesa nu avea nicio legătură cu piesa lor. A trebuit să mă separ cu titlul, și atunci am zis „Mai dă-te-n dragostea”. Acum e OK. Acum câteva zile am stat până la 5 dimineața în studioul meu”, a punctat Connect-R, care a dat asigurări că s-a împăcat cu Matteo.

Corinteni 1:13 oferă o frumoasă definiţie a dragostei şi arată ce înseamnă viaţa fără acest sentiment, care este unul cea mai mare virtute a omului, alături de Credinţă şi nădejde.