Connect-R, dezvăluiri despre lupta cu depresia: „M-am tăvălit pe jos și culmea, aveam tot ce îmi trebuia”

Connect-R, dezvăluiri despre lupta cu depresia. Este unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi artişti din România, însă, cu toate astea, nu a fost ocolit de probleme. A trecut prin momente extrem de grele, deşi avea tot ce îşi dorea.

07 iun. 2022, 09:28
Connect-R, dezvăluiri despre lupta cu depresia: „M-am tăvălit pe jos și culmea, aveam tot ce îmi trebuia”
Connect-R, dezvăluiri despre lupta cu depresia

Connect-R, dezvăluiri despre lupta cu depresia. Artistul s-a confruntat o lungă perioadă de timp cu stările de depresie și a reușit cu greu să depășească acest moment dificil din viața lui.

Citeşte şi: Cum arată şi cu ce se ocupă sora lui Connect-R. Artistul a făcut declaraţii despre familia lui

Connect-R, dezvăluiri despre lupta cu depresia

În cadrul unui podcast, cântărețul a dezvăluit că a fost foarte depresiv o lungă perioadă de timp chiar dacă avea tot ce își dorea. Artistul s-a vindecat complet atunci când și-a găsit credința în Dumnezeu. ”Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos și culmea aveam tot ce îmi trebuia, famile, casă, tot. Se întâmplă lucrul ăsta când observi că nimic din exteriorul tău nu reușește să te umple cu totul. Îmi lipsea ceva și eu eram ca un prost. Îmi lipsea Dumnezeu.”, a declarat Connect-R la Trinitas TV.

Cântăreţul a recunoscut că a avut o bună perioadă din viaţa lui când se droga în fiecare zi, alături de câţiva prieteni.  Pe lângă starea de extaz pe care o dădea cocaina, spune că suplinea lipsurile lăsate de oboseală.

Din fericire, a reuşit să scape de acest viciu, atât el, cât şi prietenii cu care consuma această substanţă interzisă. Motivul pentru care a decis că nu mai vrea să se drogheze, a fost starea groaznică pe care o avea a doua zi, îl dureau organele, avea palpitaţii puternice şi simţea o răceală pe piept.

M-am drogat foarte mult timp, din 2009, până în 2014/2015. Am dat la un moment dat de cocaină, care a fost o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală. Noi alergam foarte mult, aveam şi nouă concerte într-o săptămână, eram foarte obosiţi. Când trăgeam câte o linie de cocaină, eram forţă până dimineaţă.

Mi-am dat seama că sistemul imunitar se cam slăbeşte şi ar trebui să renunţ. O făceam la modul constant, cred că zilnic. Efectiv, mă dureau organele. Dimineaţa simţeam o răceală, o transpiraţie pe piept, dar şi palpitaţii puternice. În momentul ăla, am zis gata, nu mai există aşa ceva.

Nu a fost greu când m-am lăsat, noi am făcut terapie în grup, fără să mergem undeva. Eram un grup, care făceam acelaşi lucru constant. Toţi şase am spus stop„,  a declarat Connect-R la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.