Connect-R s-a despărțit de logodnică înainte de nuntă. „Am părăsit-o pur și simplu!”

Connect-R a fost însurat cu Misha, dar a mai fost pe punctul de a face o nuntă, cu fosta lui logodnică, Diana Georgescu pe care a părăsit-o chiar înainte de ajuge în faţa altarului!

10 ian. 2022, 14:16
Connect-R s-a despărțit de logodnică înainte de nuntă. „Am părăsit-o pur și simplu!”

Connect-R s-a despărțit de logodnică înainte de nuntă. Cei doi aveau o relaţie solidă, iar la doi ani de când a cerut-o de soție, cântărețul și partenera sa de viață de atunci se pregăteau să facă și nunta!

Connect-R s-a despărțit de logodnică înainte de nuntă

Artistul a mărturisit că deja aveau în plan ce și cum să facă, căutau locație pentru eveniment, însă la doar două zile după ce au început pregătirile el a decis să o părăsească! La doar câteva luni a cunoscut-o pe Misha, cea care ulterior i-a devenit soție și cu care a mers în fața altarului!

Connect-R, despre consumul de cocaină: „Mă dureau organele. Dimineaţa aveam palpitaţii puternice şi simţeam o răceală pe piept”

„Cu Diana am terminat când am terminat. Ceva m-a făcut, este incredibil… Eu cu Diana căutam locație de nuntă și efectiv, la două zile, ceva mi-a inundat toată ființa și mi-a spus „Nu! Pleci!”. Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o! După care, la câteva luni, am cunoscut-o pe Misha, am mers la studio să trag o piesă, ne-am îndrăgostit și restul e o poveste pe care o știți cu toții”, a spus Connect-R la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Connect-R, ruşinat cu familia lui: „Am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să nu se observe că sunt ţigan”

După ce s-a căsătorit cu Misha, Connect-R a devenit și tată. La scurt timp însă el și partenera sa au decis că trebuie să meargă pe drumuri diferite în viață și au divorțat. Totuşi, cei doi sunt văzuți des împreună, dar artistul nu crede că se vor mai putea recăsători vreodată. „Nu știu, nu cred. Pentru mine, viitorul nu există decât imaginat și, de obicei, nu îmi imaginez lucruri. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. Trecutul este o chestie care s-a întâmplat și care nu mai e în momentul ăsta. Exact cum spunea Eminescu, trecutul și viitorul sunt file ale aceeași pagini. Nu știu, habar nu am, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine pentru că am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să îmi extrag fericirea”, a spus Connect-R.