Connect-R se retrage din muzică. Anunțul făcut de artist: „Viața nu e doar turneu, aplauze și bani”

Connect-R se retrage din muzică. Artistul a vorbit despre problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului din cauza meseriei sale și a făcut un anunț care a șocat pe toată lumea.

24 mai 2023, 09:14
Connect-R se retrage din muzică. Anunțul făcut de artist: „Viața nu e doar turneu, aplauze și bani”
Connect-R se retrage din muzică

Connect-R se retrage din muzică. Celebrul artist a mărturisit că va mai susține doar câteva concerte mari din unele orașe ale țării, iar apoi va lua pauză pentru totdeauna. Acesta a spus că vrea să se plimbe și să vadă lumea pentru că muncește de la 15 ani.

Citește și: Cel mai fierbinte clip al anului! Connect-R, în ipostaze deocheate alături de Raluka: „Nu am devenit vreun guru sau vreun pustnic budist!”

Connect-R se retrage din muzică

O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari.

Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta. Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, a afirmat Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Connect-R a dezvăluit cum a scăpat de depresie şi anxietate

Stomac-minte-suflet este triada de care oricine care se confruntă cu aceste stări trebuie să se îngrijească, spune Connect-R. Mai exact, să aibă grijă ce mănâncă, ce bea şi să facă sport în aer liber, să-şi ţină mintea ocupată cu lucruri pozitive şi să se îngrijească de igiena sufletului prin rugăciuni şi meditaţie.

În primul rând, să-şi verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoţiile negative şi pozitive devin emoţii captive şi se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia ‘simţi fluturi în stomac când te îndrăgosteşti’, că emoţia pozitivă tot acolo se duce. Şi expresia ‘gol în stomac’ când te ia frica.

Gândurile dau informaţie, stimuli, către organism, dar se întâmplă şi invers. Adică corpul poate să dea stimuli creierului. Dacă eu sunt trist şi îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinţi, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primeşte informaţia că poziţia gurii e de zâmbet.

Alergatul îţi oxigenează intregul organism, dar are şi alt beneficiu. În trecut, când vânam animale, dar eram şi vânaţi, când fugeam şi reuşeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică şi atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi. Asta se întâmplă şi acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă.

În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 l jumate de apă pe zi. În al treilea rând, mâncare alcalină. E foarte importantă renunţarea la mâncarea procesată, prăjeli. Să începem să mâncăm fibre, carne slabă, fructe, legume.

Aşa cum avem grijă de corp, să avem grijă şi de minte. Citiţi, învăţaţi o limbă nouă, să cântaţi la un instrument. Antrenamentul minţii face ca tu să nu mai fii concentrat pe problema pe care o ai. Când eşti concentrat pe lecţia de instrument, de limbă străină, tu eşti total prezent acolo, mintea ta nu mai curge nici în trecut, când ţi s-a întâmplat ce ţi s-a întâmplat, şi nici în viitor, care te face anxios.

Sufletul: aici intervin rugăciunea şi meditaţia. În rugăciune Îi vorbeşti lui Dumnezeu, în meditaţie Îl asculţi pe Dumnezeu. Aş recomanda meditaţiile ghidate”, a spus Connect-R.