Connect-R şi Misha se ceartă din cauza copilului. Vezi care este mărul discordiei

Misha şi Connect-R aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiţei lor. Deşi par cuplul perfect, cei doi au însă, o serie de neînţelegeri din cauza copilului.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 08:40
Connect-R şi Misha se ceartă din cauza copilului. Vezi care este mărul discordiei

Connect-R şi Misha au o serie de divergenţe din cauza copilului. Cântăreţul de 31 de ani ar vrea ca frumoasa sa soţie să se ocupe cât mai mult de creşterea fetiţei, însă Misha (22 de ani) vrea să revină cât mai repede pe scenă.

Misha nu vrea ca din cauza faptului că va deveni mamă să-şi neglijeze cariera aflată pe o pantă ascendentă, datorită hitului „Tenerife”, la care a colaborat cu DJ Sava. Astfel, ea speră ca în martie, când expiră contractul Ralucăi, cea care a înlocuit-o în proiect, să poată reveni pe scenă.

„Contractul Ralucăi, cea care i-a luat locul Mishei în proiectul cu DJ Sava, expiră în martie, asta întrucât soţia lui Connect-R a anunţat că se va întoarce la muncă. Nu e totul însă bătut în cuie, fiind posibil ca Misha să se răzgândească. Acesta este, de fapt, singurul lucru asupra căruia cei doi soţi nu prea cad de acord, în rest, ei se înţeleg de minune”, a declarat o sursă apropiată celor doi, citată de libertatea.ro.