Connect-R și Shift, probleme mari la Asia Express, sezonul 4. Localnicii au chemat poliția!

Connect-R și Shift au fost puși într-o situație neașteptată, în timp ce își căutau cazare pentru o noapte. Totul s-a văzut în emisiunea "Asia Express", sezonul 4, ediția de luni, 20 septembrie.

21 sept. 2021, 14:24
Connect-R și Shift, probleme mari la Asia Express, sezonul 4. Localnicii au chemat poliția!

Connect-R și Shift, probleme mari la Asia Express, sezonul 4. Concurenții cautau cazare de mai multe ore, se înnoptase și șansele de a găsi un pat scădeau simțitor. În contextual pandemiei, mulți localnici îi refuzau, spunându-le că nu îi pot primi.

Connect-R și Shift, probleme mari la Asia Express, sezonul 4

Connect-R și Shift au fost alungați de mai mulți localnici, iar la un moment dat unul chiar a hotărât să sune la poliție pentru că nu se simțea în siguranță atunci când îi vedea pe cei doi concurenți pe străzile orașului. Poliția a sosit cu o dubă, le-a cerut actele la control şi totul s-a rezolvat!

Mihai Petre i-a dat „daună totală” lui Connect-R. Scene dure la Asia Express: „I-a rupt mâna ca să câștige jocul, bravo!”

„Așa ghinion, mă? După ce că stăm pe drumuri, vai mama noastră, uite și Poliția. Bă, nu e noaptea noastră”, a spus Connect-R. „După ce s-a terminat toată mascarada asta cu poliția, am luat-o ușurel iar la pas. Poliția ne-a spus ceva de genul să părăsim orașul în 30 de minute dacă nu ne ia nimeni în casă și băiatul doamnei care vorbea engleză a venit după noi”, a spus şi Shift.