Conor McGregor a sărit să bată un artist celebru la MTV Video Music Award. „Nici măcar nu știam cine e!” VIDEO

Conor McGregor (33 de ani) nu se dezminte! Celebru luptător și cântărețul Machine Gun Kelly (31 de ani) au fost la un pas de bătaie, chiar pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards.

13 sept. 2021, 16:06
Conor McGregor a sărit să bată un artist celebru la MTV Video Music Award. „Nici măcar nu știam cine e!” VIDEO

Conor McGregor a sărit să bată un artist celebru la MTV Video Music Award. Luptătorul irlandez este recunoscut pentru modul mai puţin obişnuit în care își promovează meciurile, de multe ori cu un limbaj vulgar, dar care atrage spectatorii. De cealaltă parte, Machine Gun Kelly a căpătat o notorietate specială după ce a avut un schimb de replici cu Eminem, prin intermediul unor piese rap.

Conor McGregor a sărit să bată un artist celebru la MTV Video Music Award

Cu câteva momente înainte de startul ceremoniei de la Barclays Center, din Brooklyn, Conor McGregor a fost surprins în momentul în care se apropia violent de un grup din care făceau parte Machine Gun Kelly și iubita lui, actrița Megan Fox. Forțele de ordine au intervenit rapid și l-au extras pe Machine Gun Kelly din mulțime, iar irlandezul s-a mulțumit doar să arunce cu un pahar în direcția oponentului de conjunctură.

Conor McGregor şi-a etalat ultima achiziţie de lux, un yacht Lamborghini. „Superstarul Mării” îţi taie respira GALERIE FOTO

Jurnaliștii de la Wasington Post iau în calcul inclusiv un conflict creat artificial, pentru a crește impactul evenimentului!