Conor McGregor şi-a etalat ultima achiziţie de lux, un yacht Lamborghini. „Superstarul Mării” îţi taie respira GALERIE FOTO

Luptătorul MMA Conor McGregor și-a etalat pe rețelele de socializare noua achiziţie de lux, în yacht în ediție limitată Lamborghini, pentru care a scos din buzunar aproximativ 4 milioane de dolari.

21 iul. 2021, 16:37

Yacht-ul, botezat numită „Superstarul Mării”, va fi produs în doar 63 de exemplare. Construită de către Italian Sea Group și Tencomar pentru Lamborghini, exclusivista ambarcaţiune reprezintă prima încercare de design a celor de la Lamborghini în rândul yachturilor sportive, după cum scrie Daily Mail. Bijuteria de lux a lui Conor McGregor măsoară aproximativ 20 de metri lungime, are un design unghiular și futurist cu faruri în formă de Y și logo-ul iconic Lamborghini. Este dotată cu o terasă magnifică, o zonă de luat masa și două dormitoare. Exteriorul este inspirat de modelele Lamborghini Miura și Countach din anii 1960 și 1970.

„Superstarul Mării” este a doua ambarcațiune pe care Conor McGregor şi-a achiziţionat-o, el mai fiind proprietarul unui yacht în valoare de aproximativ trei milioane de lire sterline.

Citeşte şi Conor McGregor, învins prin TKO! Şi-a rupt piciorul în prima rundă cu Dustin Poirier VIDEO

Conor McGregor a fost sportivul cel mai bine plătit din lume în 2020, cu venituri de aproximativ 180 milioane de dolari (149 milioane euro), graţie activităţilor sale comerciale, conform revistei Forbes. McGregor, în vârstă de 32 ani, a disputat o singură luptă în cursul anului trecut, obţinând 22 de milioane dolari graţie victoriei obţinute în faţa americanului Donald Cerrone. Restul de 158 milioane dolari provin, aşadar, din activităţile sale comerciale, în special din vânzarea acţiunilor deţinute la o marcă de whisky. Potrivit Forbes, luptătorul irlandez a fost unul dintre cei patru sportivi care au câştigat peste 100 milioane dolari în 2020.

Citeşte şi Floyd Mayweather, revenire modestă în ring la patru ani de la lupta cu Conor McGregor VIDEO