Floyd Mayweather, revenire modestă în ring la patru ani de la lupta cu Conor McGregor VIDEO

Lupta dintre Floyd Mayweather și vedeta Logan Paul s-a desfășurat pe durata a 8 runde, iar la final nu a fost declarat un câștigător

07 iun. 2021, 10:25
Floyd Mayweather, revenire modestă în ring la patru ani de la lupta cu Conor McGregor VIDEO

Floyd Mayweather a revenit în ring la patru ani de la meciul demonstrativ contra lui Conor McGregor și a luptat cu vedeta de pe Youtube Logan Paul (26 de ani).

Desfășurată la Miami, pe Hard Rock Stadium, gala a avut ca main event meciul demonstrativ dintre Mayweather și Logan Paul.

Lupta dintre Floyd Mayweather și vedeta Logan Paul s-a desfășurat pe durata a 8 runde, iar la final nu a fost declarat un câștigător pentru că niciunul nu și-a făcut KO adversarul, așa cum era stipulat în contract.

Logan „The Maverick” Paul a avut o prestație decentă în fața lui Mayweather, considerat a fi unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie. Mai mult, vedeta din social media a reușit în runda a patra să-l lovească de două ori pe Floyd, cu jab-ul și cu o directă, în Mayweather a replicat rapid.

Becali critică mişcarea „Black Lives Matter” şi sare în apărarea lui Nedelcearu şi Stanciu: „De ce să îngenuncheze? Dacă sunt negri, cum să le spun că sunt albi?”
Ce au spus protagoniştii:

Floyd Mayweather: „Nu mai am 21 de ani, dar e bine să mă lupt cu tinerii, să îmi testez abilitățile. M-am distrat. A fost mai bun decât credeam. M-a surprins. E un băiat bun. Eu m-am distrat și le mulțumesc fanilor”

Logan Paul: „Faptul că sunt aici, alături de unul dintre cei mai buni din lume, demonstrează că putem învinge calculele hârtiei. Mayweather – Logan Paul 2? Nu știu. Lasă-mă să devin mai bun. Poate îl termin data viitoare”.

Roland Garros 2021. România nu mai are nicio jucătoare pe tabloul de simplu. Sorana Cîrstea a fost eliminată duminică, în optimi