Consătenii lui Boc îi ţin partea: „N-o putut să stea cu miticii ăia” VIDEO

Ascuns între dealuri acoperite de omăt, satul Răchiţele nu este atins de agitaţia de pe scena politică. Vestea că cel mai de seamă om al comunităţii şi-a dat demisia din fruntea Guvernului a ajuns însă în fiecare gospodărie. Subiectivi sau nu, localnicii din Răchiţele sunt în continuare de partea lui Emil Boc.

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 17:07
Consătenii lui Boc îi ţin partea: „N-o putut să stea cu miticii ăia” VIDEO

Sătenii spun că în timpul mandatului său la Guvern, Emil Boc nu s-a schimbat deloc şi că dacă s-ar întoarce la Cluj ar putea deveni din nou primar al oraşului. „La Cluj dacă vine, mâine iese primar. Nu sunt mulţi care să îi înlocuiască gândirea şi lucrurile astea din el”, spune un localnic.

Pentru săteni, Emil Boc este o victimă a jocurilor oamenilor politici din capitală. „Tăţi miticii să-şi facă de cap cum vor ei când o mărs un om să facă dreptate, o sărit tăţi să-l demită şi ăsta. Îţi vede ce-o ajunge ţara cu ăştia”, susţine un sătean indignat. „N-o putut să stea acolo cu miticii ăia”, spune un altul mai fatalist.

Alţii însă cred că Boc a făcut bine ca să scape de Bucureşti. „Trebuia să şi-o deie de mai mult. Că între câinii ăia dîn Bucureşti nu poate face nimic. Că ăia îs nişte câini. Hiene. Câini adevăraţi”, apreciază un sătean din Răchiţele

Prietenii lui Emil Boc speră ca acesta să poată veni de acum înainte mai des la Răchiţele. Ultima dată, fostul premier a fost în satul natal în acest weekend, la parastasul de 40 de zile al tatălui său.